Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na překlenutí doby mezi zaměstnáními - Akutní vyplacení

Tato žádost je skutečně akutní a spěchá. Pokud někdo bude moci něco nabídnout, tak ihned pište na email 789jos@seznam.cz. Děkuji, Josef. Jde konkrétně o toto: Pracoval jsem krátce v zahraničí s velmi dobrým výdělkem. Vše šlo v zaměstnání zpočátku velmi dobře a dařilo se mi vydělávat slušné peníze. Zaměstnavatel ale po čase přestal platit, tak jsem se vrátil domů. Bohužel mi ještě dluží sto tisíc korun, které podle právníka určitě získám. Ale nebude to zítra, nějakou dobu to vyplacení potrvá. A já teď potřebuji půjčit peníze na překlenutí této doby. Navíc od července nastupuji do nového velmi dobrého zaměstnání. Ale mzda bude až v srpnu. Od března žiji a platím náklady své a své rodiny z finanční rezervy, která právě došla. Doposud jsem vše zvládal, protože jsem měl našetřeno. Ale být bez peněz 6 měsíců je vážně už moc. Nechci se stát neplatičem a dostat se do registrů. Ale momentálně nemám pro banku žádný příjem, který bych jim mohl doložit. A tak nejsem pro ně zajímavý. Proto bych uvítal minimálně 50 000 Kč, ale ideálně 100 000 Kč, které do roka splatím. Jsem schopen svá slova doložit právně platnými dokumenty. Kromě toho, že budu nastupovat do nového zaměstnání a budu mít opět výplaty, tak mi ve vzduchu visí těch 100 000 Kč od bývalého zaměstnavatele. Teď momentálně akorát potřebuji překlenout tuto dobu 2 měsíců, kam moje rezervy bohužel už nesahají. Co dodat více? Nemám zástavu. Nemám příjem. Ale bude. Podmínky jsi férové - nejsem neplatič a dokonce nejsem ani v registru. Nemám zájem o nepoctivé peníze a případně ani z okraje poskytovatelů, nějací lichváři a podobně. Jen překlenout výpadek a následně ihned vrátit. Děkuji.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka na vyplacení nevýhodných (i SMS) půjček, konsolidace

Dostali jsme se do toho ani nevíme jak. A teď máme veliký problém a hledáme cestu, jak pokračovat dál a zase dát vše do pořádku. Proto zde podáváme tento inzerát. Potřebujeme nutně s manželem konsolidovat několik nevýhodných úvěrů. Jsme oba zaměstnan... .

500 000 Kč na dluhy a vyplacení exekuce, půjčte prosím

Žádám o vyšší částku, celkem musím sehnat 500 000 Kč na refinancování mých závazků, pohledávek a dluhů. Mám problém se splácením půjček, kdy poslední dobou nemám dost peněz, abych uspokojil všechny věřitele. Nabral jsem si internetové půjčky a jednu ... .

Kdo mi půjčí na vyplacení zástavy na dům? Rychle a poctivě

Dobrý den, extrémně spěchám a je to velice moc důležité. Potřebuji vyplatit do pondělí zástavu na dům! Hoří to. Požaduji peníze ve výši 300000 Kč, které bych celé použil na vyplacení. Postihla mě veliká nepříjemnost, byl jsem rok v nemocnici a neplat... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!