Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nabízíme vám možnosti, jak si sjednat půjčky přímo přes internet z vašeho domova. Vyplníte žádost (online), která bude do 15 minut posouzena. Budou vám nabídnuty možnosti výběru výše splátky a bonusů. Které si individuálně nastavíte. A po kompletním vyřízení vám budou peníze zaslány na váš bankovní účet. A to klidně ještě dnes. V prvním kroku je nutné si vybrat jednu z nabídek, které vám prezentujeme. A následně již jen podat žádost. Všechny nabízené produkty jsou bez zástavy nemovitosti.

Pokud chcete menší půjčku

Tato možnost je ideální pro ty, kteří hledají menší půjčku bez zástavy nemovitosti a nutnosti ručení. V rozmezí od pár tisíc až do 60 - 80 000 Kč.

Navštivte naši hlavní stranu Půjčky do 10 minut ještě dnes. Zobrazí se vám formulář, do kterého je nutné uvést žádanou částku, vaše příjmy a detail o vaší finanční situaci. Následně již budete provedeni celý procesem. A během 10 minut (jak inzerováno) budete mít půjčku schválenou. Budete zpětně kontaktováni obchodním zástupcem, se kterým si domluvíte konkrétní podmínky - především splátkový kalendář a způsob vyplacení. Celý proces netrvá více než 10 minut.

Na jeho konci jsou vám peníze poslány na váš bankovní účet s doručením ještě dnes. Volte tuto možnost pokud:

Pokud chcete vyšší bankovní

Nestačí Vám pár desítek tisíc korun? V tom případě vám můžeme doporučit následující bankovní půjčku bez zástavy.

Jedná se o produkt České spořitelny "půjčka až 1 000 000 Kč bez zástavy". Tento produkt nabízí až 1 milion korun všem, kteří nemají špatnou finanční historii a mohou doložit nějaký pravidelný příjem. A to bez nutnosti ručit nemovitostí!

O tento produkt se žádá přes internet (viz odkaz). Stačí vyplnit jejich oficiální formulář. Žádost bude během 10 minut zpracována a bude vám vypracován návrh smlouvy. Obratem se s vámi spojí obchodní zástupce České spořitelny, který vám přečte návrh smlouvy a vy si s ním budete moci nastavit jednotlivé parametry půjčky (výše splátky, doba splatnosti aj.). Po odsouhlasení jsou peníze ještě dnes odeslány na váš účet.

Zvolte tuto možnost, pokud:

Z nabízených možností má tento produkt jednu z nejnižších úrokových sazeb. Rovněž velikou výhodou je zde velmi vysoká nabízená částka, nikdo z konkurence nenabízí vyšší.

Pokud chcete vyšší nebankovní

Máte-li záznam v bankovní registru, budete muset volit z nebankovních nabídek. V tom případě vám doporučujeme "půjčka od soukromých lidí složením se". Kde je možnost požádat až o 750 000 Kč s úrokovou sazbou již od 2,99%. Tedy extrémně nízkým úrokem i přes fakt, že se jedná o nebankovní sektor. Rovněž bez zástavy nemovitosti a bez nutnosti ručit svým majetkem.

Tento produkt funguje jednoduše - požádáte o půjčku například ve výši 300 000 Kč. Investoři (normální lidé) se vám na tuto půjčku složí a budou vám vyplaceny najednou. Vy následně opět splácíte jen jednu splátku, která je přerozdělována mezi původní investory. Díky tomu, že se nejedná o klasickou nebankovní firmu, je zde možno žádat i o velmi vysoké částky (až do 750 tisíc). Nevyžaduje se zástava ani ručení majetkem.

Tento způsob půjčování si je velmi oblíbený v případech, kdy žadatelé chtějí v nebankovním sektoru velmi vysokou částku. Obyčejné nebankovní firmy se zaměřují především na malé půjčky do výplaty. A vysoké částky nenabízejí. Díky tomu, že zde se na půjčku skládají soukromí investoři (lidé, kteří chtějí peníze zhodnotit), není zde problém získat i vysokou sumu. Tuto možnost volte v případě kdy:

Vyberte si jednu ze tří možností

Prezentovali jsme vám tři základní možnosti: možnost malých půjček do 10 minut, bankovní až 1 milion a nebankovní složení se na vaši půjčku. Dle toho, jak vysokou sumu vyžadujete, vyberte si jednu z možností. Odkazy vždy vedou přímo na oficiální stránky, respektive přímo na stránku daného poskytovatele.

V prvním kroku vyplňte zobrazený formulář. Jeho posouzení je vždy otázkou 10 minut (v pracovní dny 8:00 - 17:00). Výsledek vám bude sdělen telefonicky a jeho kopie vám rovněž bude i zaslána na váš email. Všechny odeslané žádosti jsou nezávazné. Teprve až po vypracování návrhu a jeho definitivním odsouhlasením jsou vám peníze zaslány na účet. Délka vyplacení se odvíjí od vybrané možnosti. V případě malých půjček do 10 minut je vyplacení okamžité ještě dnes. Druhá možnost (Česká spořitelna) rovněž nabízí vyplacení ještě dnes nebo do 24 hodin od schválení. Třetí možnost, složení se na půjčku investory, je na vyřízení delší a může trvat i 48 hodin. V případech nižších částek je jednoduché najít dostatek lidí, kteří se složí na nízkou půjčku. V případě žádostí o 600 000 Kč - 750 000 Kč ale již může být otázkou i několika dní, než se sejdou všechny požadované finance.

To jsou 3 základní způsoby, jak získat nebankovní půjčku bez zástavy majetku a bez ručení nemovitostí. Vyberte si jednu a požádejte ještě dnes.

Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!