Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Nabízíme klientům v celé republice půjčku bez ručení. Ke schválení není nutné ručení, nekontroluje se registr a je možné vše vyřídit ještě dnes. Půjčku nabízíme bez nahlížení do registru dlužníků a navíc i bez poplatků. Naše produkty si lze sjednat v těchto variantách:

1) Půjčka bez ručení do výše 20.000 Kč
Tento produkt je určen pro zaměstnance a starobní důchodce. Musíte prokázat svůj příjem, což učiníte pomocí poslední výplatní pásky (zaměstnanci) nebo ústřižku složenky od důchodu. Nemáte? V tom případě elektronicky. U výplaty důchodu na účet nám stačí poslední výpis s připsaným důchodem. Ke schválení nesmíte mít platnou exekuci nebo záznam v insolvenčním rejstříku. Záznam v registru překážkou není. U půjček do 10 000 Kč neprověřujeme bonitu ani zadluženost klienta. Stačí doložit minimální výši příjmu 9.000 Kč. Tato hranice platí pro zaměstnance i důchodce. Možno vyplacení ještě dnes.

2) Půjčka bez ručení do výše 50.000 Kč
Půjčka je určena pro zaměstnance, starobní důchodce, invalidní důchodce a podnikatele. Důchodci dokládají poslední výměr důchodu. zaměstnanci dokládají poslední výplatní pásku. Podmínkou ke schválení je, že nemáte žádnou exekuci. Pokud jste v minulosti nějakou měli musíte doložit doklad o jejím ukončení - pokud je ještě stále v registru. Nemusí být vymazána z registru pokud máte doklad o ukončení. Záznam v insolvenčním rejstříku - nepůjčíme. Během schválení prověřujeme bonitu a zadluženost klienta pomocí transakcí na výpisu z účtu. Ale nenahlížíme do registrů, záznamy zde nevadí (pouze pokud by jste zde měli zapsanou exekuci). Pro schválení půjčky bez ručení do 20 000 Kč je nutno mít příjem 10 000 Kč a více. Peníze mohu být vyplaceny v hotovosti na ruku (celá ČR) nebo na účet (ještě dnes).

3) Půjčka bez ručení do výše 100.000 Kč
Produkt určen pro zaměstnance (HPP, DPČ, pracovní agentury), starobní a invalidní důchodce, podnikatele (fyzické i právnické osoby). Podmínky pro podnikatele a společnosti vyžadují, aby váš hrubý obrat byl minimálně 200 000 Kč. Starší exekuce nevadí, ale musí být již ukončena. Insolvence a jakékoliv zápisy v insolvenčním rejstříku vadí a peníze nemohou být schváleny. Bez nahlížení do registrů. Individuální posouzení bonity. Vyžadujeme minimální výši příjmů 10.000 Kč (zaměstnanci), 9.000 Kč (důchodci) a hrubý obrat 200.000 Kč (společnosti a firmy). Tuto půjčku vyplácíme pouze na účet, ne v hotovosti. Nemusí se jednat o váš vlastní účet.

4) Půjčka bez ručení do výše 150.000 Kč
Stejné podmínky jako u předchozího bodu (3), pouze zde nabízíme až 150.000 Kč bez ručení. Ke schválení je nutný spolužadatel, který se s vámi zaručí oproti této půjčce. Můžete se jednat o rodinného příslušníka, známého atd.


5) Půjčka s ručením (nemovitostí, pozemkem)
Nevyhovují vám půjčky bez ručení? využijte nabídku s ručením a až do výše 70% z tržní hodnoty. Oproti konkurenci nabízíme nejlevnější úrok na nebankovním trhu (průměr mezi našimi klienty činí 6,7%). Abychom vás mohli schválit musíte ručit rodinným domem, bytem, družstevním bytem, průmyslovým & rekreačním objektem, parcelou, zemědělskou půdou atd. Samozřejmostí je, že nabízíme bezpečné a srozumitelné smluvní podmínky.

Vyplacení je možno ještě dnes. Na bankovní účet převodem nebo v hotovosti na ruku. Požádejte ještě dnes. Výsledek sdělíme ihned.

Martin Švejda, havajsvejda@seznam.cz, 774492198.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

SMS půjčka ihned na bankovním účtě ještě dnes

Dobrý den, potřebuji ihned peníze na bankovním účtě a nemám žádný čas čekat, ideálně ještě dnes. Momentálně sháním 50000 Kč. Už jsem zkoušel všechno možné, od žádosti u bank (kde nemám šanci) až po všechny možné nebankovní společnosti. Cetelem, Home ... .

Půjčka na vyplacení dluhů ještě dnes - Potřebuji ihned peníze

Dobrý den, potřebuji peníze okamžitě, ještě dnes, které bych použila na vyplacení dluhu. Tyto peníze moc spěchá a ihned bych chtěla 300 000 Kč. Jsem žena na MD, mám dvě malé děti a můj příjem je 11500 Kč z mateřské. Chtěla bych vás tu požádat o rychl... .

Sloučení nebankovních úvěrů bez registru a ručení, přijmu cokoliv

Dobrý den, rozhodla jsem se využít internetu ke zlepšení své finanční situace. Jde mi o to, že by jsem potřebovala asi 30 000 Kč, které bych použila na sloučení nebankovních úvěrů. Aby se mi to lépe splácelo a měla jsem to jednodušší. všechno to zača... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!