Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Hledám někoho, kdo opravdu půjčuje peníze. A ne jen slibuje a vybírá poplatky předem. Hledám peníze ze soukromých zdrojů, bez poplatku předem a bez podvodů. Poctivě. Potřebuji 150 000 Kč.

Jsem sama s dvěma dětmi. V současné době v kritické finanční situaci. Jsem na RD, ale mimoto ještě pracuji jako pečovatelka. Můj příjem je okolo 24.000 Kč měsíčně. Vzhledem k mé situace (dluhy) mi tato částka nezbývá ani na celý měsíc. Pokud jako první zaplatím všechny měsíční splátky, tak následně nemám již na běžné výdaje. A pokud jako první uhradím nájem atd., tak nemám na splácení.

S rodinou v kontaktu nejsem již několik let. Přátelé mi nemohou půjčit žádný větší obnos. Jelikož jsem v bankovním registru dlužníků, tak mám problém získat úvěr od banky. prostě nevidím, kam by jsem se ještě mohla obrátit a získat 150 000 Kč.

Žádný majetek nemám a mám exekuci. ta vznikla právě kvůli tomu, že měsíčně musím splácet částku, která je nad mé možnosti. Bojím se, že přijde další a další. Jelikož se tato situace od té doby nijak nezměnila.

Hledám někoho, kdo by mi půjčil poctivě a bez poplatků předem 150000 Kč. Měsíčně jsem schopná splácet 5000,- Kč. Peníze bych použila na vyplacení dluhů a jejich spojení do jednoho většího. Půjčku se chystám využít pouze na vyplacení malých půjček a především nájmu, na kterém dlužím 39.000,- Kč.

Vzhledem k tomu že už mi moc času nezbývá a majitel bytu mi hrozí vystěhováním žádám o doporučení na koho se obrátit. Popřípadě budu ráda když se mi ozve přímo osoba, která půjčuje své vlastní peníze. Právě dnes jsem jednomu soukromníkovi odeslala poslední peníze za to, že mi obratem pošle slíbenou půjčku. Bohužel jsem o peníze přišla a na účet mi nic nepřišlo. Budu čekat, modlit se a doufat, děkuji.

Najdu někoho kdo opravdu půjčí bez poplatku předem a bez podvodů? Pokud ano, zavolejte mi na 730609134 nebo mi napište na danyrom21@email.cz. Pouze bez poplatků předem. Děkuji.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Pujčí mi někdo 30 000 Kč na směnku? Co musím splnit?

Hledám strašně rychle pomoc. Potřebovala bych vědět, jestli by mi někdo nemohl půjčit 30000 Kč na směnku, které bych potřebovala na svoje dluhy. Bohužel jsem ztratila spoustu času tím, že jsem zkoušela všechny zbytečné možnosti. Jako že jsem podávala... .

Nebankovní půjčky kde opravdu půjčí bez zástavy a poplatků

Dobrý den, hledám, kde by mi mohli půjčit opravdu poctivě bez poplatků a podvodů. Mám zaměstnání na dobu neurčitou. Pracuji v nemocnici jako nutriční terapeutka a to už od roku 1978, můj plat je 19000 Kč čistého. Jsem vdaná a mám děti. Děti už jsou a... .

Kdo mi půjčí na vyplacení zástavy na dům? Rychle a poctivě

Dobrý den, extrémně spěchám a je to velice moc důležité. Potřebuji vyplatit do pondělí zástavu na dům! Hoří to. Požaduji peníze ve výši 300000 Kč, které bych celé použil na vyplacení. Postihla mě veliká nepříjemnost, byl jsem rok v nemocnici a neplat... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!