Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka 160 000 Kč na směnku s příjem pouze 12 000 Kč

Dobrý den, potřebuji aby mi někdo odpověděl na tuto žádost a nabídl mi 160 000 Kč (klidně i na směnku). Nejdůležitější pro mě je, aby to bylo již konečně poctivé! Mám dost vybírání peněz před pod různými záminkami apod. jednání. Sháním někoho slušného a poctivého, kdo by mi pomohl z těžké životní situace. Je mi 23 let a od 18 roků pomáhám finančně své matce. Která se zadlužila kvůli staršímu bratrovi. Vzala si toho na sebe tolik, že to sama neutáhla a zatáhla do toho i mě. Kvůli tomu jsem se dostala do finančních problémů a do mnoha splátek. A vzhledem k tomu, že mám příjem z práce jen 12 000 Kč, tak to nezvládám splácet. Teď mám nějaké zdravotní problémy a potřebuji se z tohohle všeho dostat. Můj měsíční příjem je 12.000,- Kč. Mám práci, ale pouze na dohodu o provedení práce. Nemůžu doložit smlouvu na dobu neurčitou. Měsíčně můžu splácet 2 - 3.000,- Kč. Potřebuji od vás 160 000 Kč. Je mi jedno, jestli to bude na směnku nebo jaké budou další podmínky. Pokud to bude opravdu poctivé, nebudete vyžadovat nic předem a pokud skutečně peníze vyplatíte, tak podepíši i tu směnku. Moc vás prosím o nabídky. Mám ale záznam v registrech, kvůli tím mým problémům. Chci už začít žít normální život a od matky se asi pomoci nedočkám. Peníze využiji na to, abych zaplatila všechny dluhy a měla pouze jeden úvěr. Který budu splácet a zbavím se tak zbytečného stresu a strachu. Protože tak jak to mám nastavené nyní, tak to absolutně nezvládám a nikdy bych to nesplatila. Naopak bych se kvůli pokutám za pozdní placení dostala ještě hlouběji. Proto to potřebuji okamžitě splatit a splácet méně. Nevím, jestli se najde někdo, kdo by mi dal 160 000 Kč na směnku bez žádného ručení. Akorát ten příjem 12 000 Kč mám. Ale budu pevně věřit a doufat. Děkuji vám za nabídky a prosím ne o odpovědi od podvodníků. Již jsem 3x takto napálila. Kontaktovali mě, slíbili, že všechno vyřeší. Jenom jim musím poslat peníze předem. A potom se mi už nikdy nezvali. Moc prosím o pomoc. Už jsem v koncích a nevím jak dál. Opravdu už i nabídky s vysokým úrokem, od lichváře nebo třeba na směnku. Cokoliv co je poctivé!
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka jen na OP - pouze občanka, nic jiné, peníze ihned

Potřeboval bych peníze, které bych mohl dostat jen na OP (občanský průkaz). Poptávám 50000 Kč bez ničeho dalšího, abych nebyl povinný nic jiné dokládat nebo aby se něco kontrolovalo. Myslíte si, že by to takto jen na OP u někoho z vás šlo? Peníze chc... .

Půjčka s ručením pouze směnkou - Vyplacení ještě dnes

Dobrý den. Oslovuji dobré lidi, zda-li mohou poskytnout půjčku s ručením pouze směnkou a mohly by mi peníze dát (vyplatit) ještě dnes. Nebudu nic obcházet a na rovinu vám řeknu, že tyto peníze potřebuji na zaplacení mých dluhů a jiných závazků. Bohuž... .

Kdo půjčí na směnku na MD - od 20 000 Kč nahoru

Už jsem tady psala, ale nedostala jsem rozumnou odpověď od nikoho. Nic mi nepomohlo a musím vás poprosit ještě jednou. Ale místo 15000 Kč bych tentokrát chtěla už 20000 Kč. A taky jsem slevila z mých požadavků, klidně to může být i na směnku. Jak jse... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!