Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Konsolidace půjček pro studenty - Nabídněte mi něco, děkuji

Hledám konsolidaci půjček, kterou lze schválit i pro studenty. Dlužím 35000 Kč, u bankovních i nebankovních společností. Vzniklo to najednou, kdy jsem dosáhla 18 let. Šla jsem a půjčila jsem si od více společností peníze, které jsem utratila. A teď je nejsem schopná splácet. největší problém jsou pro mě vysoké měsíční splátky. A další problém pro mě je, že jsem studentka, takže se mi nedaří získat žádnou konsolidaci. Každý vyžaduje smlouvu na dobu neurčitou nebo doložení minimálních částech příjmu ze zaměstnání. Nemám ani jedno. Ale příjem určitý mám. A vzhledem k tomu, že mám naprosto minimální výdaje za měsíc, tak mám i dost na splácení menší splátky. Momentálně jsem studentka, měsíčně mám alimenty 3 600 Kč (1 800 Kč na účet, 1 800 Kč složenka). A teď jsem si našla i brigádu. Jelikož bydlím s dědou, tak nic neplatím krom telefonu (500 Kč měsíčně). prozatím jsem do toho nepočítala nový příjem - brigádu mám zatím první měsíc, dostala jsem 3600 Kč a nyní následující měsíc mám mít 8 000 Kč. Jak vidíte, tak mám naprosto minimální výdaje a docela vysoké příjmy. Ale bohužel jsem si hned po svých 18 sjednala vysoké množství půjček, které prostě nestíhám splácet. Potřebovala bych se jich zbavit - pomůžete? Nabídnete konsolidaci? Samozřejmě se splácením jedné půjčky by nebyl žádný problém (pokud se domluvíme na rozumné splátce). Všechno budu posílat včas, při větších výplatách pošlu i víc. Měsíční splátky? Představovala bych si 500 Kč - 1 000 Kč s rozložením na nejlépe 4 roky. Plus, mínus, záleží na domluvě. Samozřejmě problém je ten, že když řeknu že jsem studentka, tak mi nikdo nepomůže a nikdo nic nenabídne. Tak stále hledám, píšu a poptávám konsolidaci, která by byla i pro studenty. Pokud by se někdo takový našel, prosím, kontaktujte mne na email Aleda55@seznam.cz. Děkuji předem a budu doufat, že snad někdo takový existuje.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Konsolidace nebankovních půjček bez registru a zástavy

Dobry den, mám zájem o konsolidaci nebankovních půjček. Mám několik nebankovních půjček, které by jsem potřeboval spojit. Všechny nebankovní dluhy zaplatit a pak platit vám. Kromě toho mám poté ještě 2 půjčky, ale ty jsou v bance. Tam ale nejsou splá... .

Půjčka na vyplacení nevýhodných (i SMS) půjček, konsolidace

Dostali jsme se do toho ani nevíme jak. A teď máme veliký problém a hledáme cestu, jak pokračovat dál a zase dát vše do pořádku. Proto zde podáváme tento inzerát. Potřebujeme nutně s manželem konsolidovat několik nevýhodných úvěrů. Jsme oba zaměstnan... .

Nabídněte: Půjčka na MD od soukromníka 80000 - 90000 Kč

Dobrý den, nabídněte mi prosím peníze od soukromníka od 80000 Kč do 90000 Kč. Jsem na tom úplně stejně jako všichni ostatní tady. Dopředu už vím, že v bankovních žádostech nemám šanci. Absolvovala jsem kolečko po všech nebankovních společnostech a pr... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!