Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Rychlá půjčka od soukromého investora - ale jen poctivě

Přeji hezký den, jsem v časové tísni a okamžitě bych po vás chtěl, jestli by jste mi někdo nemohli vyplatit 30000 Kč. Byl bych vám to schopný vrátit asi během 1,5 roku. Potřeboval bych tuto částku půjčit od solidního soukromého investora či osoby. Bankovní nabídky a zprostředkovatelé pro mě nemají cenu a je mi to k ničemu. Opravdu bych byl moc rád, kdybych se mohl dostat až přímo k tomu soukromníkovi, který ty své peníze vyplácí. A rád bych jednal s ním, ne s někým, kdo jen zařizuje něco a bere si za to provizi nebo zálohu. A po něm půjčku ve výši 30000 Kč, která velmi spěchá, rychlé jednání je podmínkou. A prosím bez poplatků či jakkoliv jinak to pojmenujete, předem ne. Moc žádám o slušný přístup. Chápu, že je to půjčka od soukromé osoby - proto výši úroků plně respektuj. Je mi naprosto jasné, že přeplatím značně víc. A není to na překážku, klidně nabízejte. Jsem ochoten a schopen splácet 2000 Kč. Předpokládám solidní jednání, taktéž i z mé strany. Nemám ručení majetkem, mohl bych pouze svým podepsáním listy, smlouvy apod. Po investorovi vyžaduji, aby měl ty peníze ihned a dával je žadatelům velmi rychle, aby byl na 100% poctivý a nesnažil se žadatele obrat o nějaké peníze. Dál slušnou smlouvu, kde bude vše jasně napsané. A taky kdyby respektoval to, že mohu splácet max. dva tisíce. Prosím o kladné posouzení, opravdu spěchám. Daniel Karásek (+420728048046).
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Konsolidace 400 000 Kč - od soukromínka, investora, osoby?

Dobrý den, kvůli svojí vlastní blbosti a nepřemýšlení jsem se dostal až tam, kde jsem teď. Potřebuji konsolidaci na 400000 Kč od soukromého poskytovatele (osoby, investoři, podnikatelé, soukromníci...). Chtěl bych poprosit o radu či pomoc při tíživé ... .

Kdo mi půjčí na vyplacení zástavy na dům? Rychle a poctivě

Dobrý den, extrémně spěchám a je to velice moc důležité. Potřebuji vyplatit do pondělí zástavu na dům! Hoří to. Požaduji peníze ve výši 300000 Kč, které bych celé použil na vyplacení. Postihla mě veliká nepříjemnost, byl jsem rok v nemocnici a neplat... .

Hledám investora, který půjčí peníze na podnikání/investici

Zdravím Vás všechny a zároveň i přikládám rozumnou poptávku, která stojí za zvážení. Já i můj společník by jsme chtěli poprosit soukromé investory o peníze. A to ty, kteří by byli ochotní uvolnit své finance a půjčit nám na podnikatelský záměr. Bohuž... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!