Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Refinancování leasing na auto, půjčka na auto na nové splácení

Potřebuji určitým způsobem refinancovat leasing na auto, tedy půjčku na vyplacení auta z bývalého leasingu. A následné splácení u jiné společnosti nebo osoby. Když jsem podepisoval kupní smlouvu na auto, tak jsem si hned nevšiml spousty finančních částek. Které byly záměrně započítány do ceny auta i do splátek za tu cenu. tedy to je značně nevýhodné pro mě. Mám v úmyslu z toho důvodu vyplatit okamžitě peníze za auto úvěrové společnosti. Chci se ihned bavit toho leasingu jeho vyplacením. A nebudu muset potom platit tolik dalších poplatků ve splátkách. Dělá to minimálně 1200,- Kč měsíčně navíc. Což je naprosto zbytečné platit a nechci. Jinde mi zatím půjčku nenabídli jen proto, že vydělávám jako živnostník teprve letos. A nemám ještě daňové přiznání. Ano, mám i jinou půjčku. Už jsem si půjčoval začátkem roku jako zaměstnanec a do teď to splácím malými splátkami. Měl jsem finanční problémy potom co jsem rozbil auto a potřeboval jsem teď k práci jiné a teď ho budu používat. Musím, ale vyměnit ten úvěr na auto do konce října. Moc by mi pomohlo, kdy se mi někdo urychleně ozval a nabídl mi k řešení peníze. Nyní se konkrétně jedná o 133000 Kč, které potřebuji ke kompletnímu vyplacení leasingové společnosti. Nemám nemovitost a zástava není možná. Chci to vše zaručit opět automobilem. Veškeré další informace bych vám sdělil dodatečně osobně, co by bylo od vás vyžadováno. Jako živnostník nemohu nic doložit, své první daňové přiznání ještě nemám. Děkuji za váš zájem o důvody finančních problémů. Stejskal Ladislav, volat můžete na 777276806. nebo mi můžete zanechat zprávu na adrese tadal363@gmail.com. Prosím o urychlené jednání, jelikož auto musí být vyplaceno do konce tohoto měsíce a od té doby začne nové splácení vám. Děkuji za vaše laskavé pochopení.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Dobrý Den. Jmenuji se Kateřina Maršíková. Je mi 18 let. Zkouším hledat půjčku, ale na nic nemohu narazit. Potřebuji si půjčil 80 000 Kč, které by jsem chtěla použít na začátek mého života. Právě jsem začala pracovat a ještě jsem ve zkušební době. A p... .

100 000 Kč na splacení (sjednocení) dluhů v hotovosti na ruku

100 000 Kč, které bych ráda využila na splacení mých dluhů. Ale předem říkám, že nemám moc příznivé podmínky a byla jsem proto donucena podávat žádost až zde. Najde se tady tedy investor, který půjčí své vlastní peníze na splacení více půjček? A já t... .

Splacení kreditní karty - do 100 000 Kč, bez zástavy a registru

Dobrý den, jmenuji se Alena Bohatá, jsem z Kladna, nabídky můžete podat telefonicky na +420777297086 nebo písemně na alena.2311@seznam.cz. Důvodem mojí žádosti je splacení kreditní karty. Požadovaný obnos je 100 000 Kč. Chtěla bych co nejdříve splati... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!