Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka pro cizince v ČR - 80 000 Kč v hotovosti

Dobrý den, chci si půjčit peníze na operaci a kvůli jejímu zdravotnímu stavu. Potřeboval bych půjčit jako cizinec 80000 Kč kvůli zdravotnímu stavu maminky. Moje maminka je po operaci na srdce. Měl jsem nějaké úspory na horší času. Ale všechny svoje peníze co jsem měl, tak jsem zaplatil za operaci. Navíc pro nás je to tady v Česku velice drahé a musíme za všechno platit. A ještě každý měsíc musí maminka chodit na vyšetřování. A to stojí nemálo peněz. Já jsem cizinec, ale tady pracuji. Jsem ženatý a máme s manželkou i 1 dítě. Ale když jsem utratil už všechno za operaci, tak teď nemám se jak dál starat o maminku a taky se potřebuji postarat o moji rodinu. Chodím do práce a mám pravidelně výplatu, to mi ale nestačí na pokrytí. Nemám žádné dluhy ani nic nejsem nikomu dlužný. A
Nejsem v exekuci. Ale jako cizinec v ČR mi nikdo nechce pomoct. Takže se potřebujeme dostat z této situace. Potřeboval bych na to 80000 Kč. Už jsem i zkoušel žádat, ale řekli mi, že půjčku pro cizince nedávají a neschválí mi ji. Tak jsem pak zkoušel ještě další dvě nabídky, ale všude mi vždycky řekli, že peníze pro cizince nedají. A co mám teď dělat? Nemáme tady žádnou nemovitost a jsme na to jenom sami s manželkou. Já mám práci a budu vám to splácet. Nebojte se že bych to nevrátil. Rád bych si pro ty peníze přišel v hotovosti, kdyby jste mi je mohli vyplatit na ruku. Děkuji za pochopení a za porozumění mého nedostatku peněz. A nebudu nikomu nic dávat dokud on mi nedá jeho peníze, nechci abych o ně tak přišel, že by si je někdo vzal ode mě. Deyak Ivan, Praha 4. PS: Spíš mi zavolejte na +420774238975.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

100 000 Kč na splacení (sjednocení) dluhů v hotovosti na ruku

100 000 Kč, které bych ráda využila na splacení mých dluhů. Ale předem říkám, že nemám moc příznivé podmínky a byla jsem proto donucena podávat žádost až zde. Najde se tady tedy investor, který půjčí své vlastní peníze na splacení více půjček? A já t... .

Půjčka 100 000 Kč v hotovosti na ruku - Od soukromé osoby

Dobrý den, jsem z Prahy a potřebuji ještě tento týden v hotovosti na ruku 100000 Kč - 120000 Kč. Můj příběh je totožný jako tady má každý. Vzal jsem si nějaký dluh, pak další a nakonec jsem se do toho zamotal. Splácet to už nejde, protože jsou k tomu... .

30000 Kč v hotovosti bez příjmu a zaměstnání - Chci Nabídky

Procházím finanční nouzí a nemám se na koho obrátit. Žádosti mi komplikuje to, že jsem bez doložitelného příjmu a taky že nemám žádný majetek. Proto nikdo neschválí, každý zamítne. A navíc už ani nevím, kam dál bych se mohla obrátit. Dostala jsem se ... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!