Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na začátek podnikání bez zástavy a ručení

Poptávám někoho, kdo by mi pomohl s financemi při začátku podnikání. Potřebuji vše zařídit bez zástavy domu nebo bytu a ručení. Jedná se o půjčku na začátek podnikání v oboru gastronomie. A to ve výši 300 000 Kč. Zkušenosti v oboru mám. Mohu předložit zpracovaný podnikatelský plán, na jehož základě jsem schopen splácet 25 000 Kč - 30 000 Kč měsíčně. Mohl bych tak celou půjčku na podnikání vrátit do cca 1 roku, vše viz. podnikatelský plán. Úrok jsem ochoten přijmout i vyšší, dokonce až 50% z půjčené částky. Vrátil bych tak celkem až 450 000 Kč do jednoho roku. V současnosti pracuji v gastronomii s měsíčním příjmem 28 000 Kč. Žiji s přítelkyní a dvěma dětmi ve společné domácnosti. Jsem v bankovním registru a nemohu ručit majetkem. Jedině bez zástavy. Ručení může zajistit přítelkyně ze svého příjmu, který činí cca 24 000 Kč měsíčně. Jinak žádnou nemovitost nebo majetek nemáme. vše bychom udělali jen na podpis úvěrové smlouvy. Půjčku chci využít na zaplacení převzetí pronájmu 180 000 Kč, dokoupení gastrovybavení - 40 000 Kč, nákup zboží a rezerva 80 000 Kč. Celkem tedy poptávám 300 000 Kč. Pokud by jste se chtěli osobně setkat, tak uvítám kdekoliv v okolí Prahy 4. Ostatní požadavky mám standardní - žádné poplatky předem, ne telefonování na 900. Ne placení zprostředkovatelé a ne podvodníci. Pokud budete mít rozumnou nabídku, tak prosím posílejte na twrz@email.cz (prosím i konkrétní podmínky, dobu splácení, potřebné dokumenty, úrokovou sazbu, RPSN atd.) Pokud jsem na něco zapomněl, tak rád doplním. Mockrát děkuji za seriózní nabídky. Děkuji za případnou odpověď.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka pro studenta s příjmem (bez zástavy, bez ručení)

Požaduji peníze pro mě jako studenta s měsíčním příjmem - půjčí někdo? Dostal jsem se do situace, která vyžaduje okamžitou finanční hotovost. Tu ale nemám. Potřebuji 4000 Kč, ale musím je mít ihned bez čekání. Jako student mám pravidelný příjem, kter... .

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nabízíme finance pro OSVČ i firmy bez poplatků předem. Jednoduše požádáte, my vám vypracujeme nabídku, vy ji schválíte a peníze vám vyplatíme do 24 hodin na váš bankovní účet. Můžete žádat až o 300 000 Kč. Potřebujete finance na provoz nebo rozvoj... .

Hledám investora, který půjčí peníze na podnikání/investici

Zdravím Vás všechny a zároveň i přikládám rozumnou poptávku, která stojí za zvážení. Já i můj společník by jsme chtěli poprosit soukromé investory o peníze. A to ty, kteří by byli ochotní uvolnit své finance a půjčit nám na podnikatelský záměr. Bohuž... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!