Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na vyplacení všech dluhů a na nový život, prosím nabídněte

Dobrý den, žádám soukromého investora o půjčku na nový život. Kdyby jste mi mohli dát 800 000 Kč, tak bych jí mohl zaplatit všechny stávající dluhy, vyplatit se ze všech problémů. Následně bych vám začal poctivě splácet a vyplatil bych se z toho. A mohl by jsem začít úplně nový život bez problémů a bez dluhů. Momentálně mám 3 dluhy v celkové částce 280000 Kč. Dále musím zaplatit vyrovnání své bývalé přítelkyni ve výši 250000 Kč. Dále si musím najít nové slušné bydlení a zařídit si ho. A v neposlední řadě si musím koupit nějaké to přibližovadlo na dojíždění do zaměstnání. A začít s čistým štítem. Jak vidíte, tak mám strašně moc výdajů, celkem jsem to spočítal za 800 000 Kč. Představuji si, že by mi soukromník nebo nějaký podnikatel půjčil celých 800000 Kč a já to splácel přibližně dalších 10 let. Momentálně pracuji jako seřizovač vstřikolisu, pracovní smlouvu mám na dobu neurčitou a měsíční čistý výdělek je kolem 27000 Kč. Jsem v registru a bez nemovitostí, takže nemohu jít do banky. Klidně zaplatím jednou tolik na RPSN a úrocích. Není problém ohledně vyšších úroků apod. Vše zaplatím, vše vrátím a bohatě se odměním. Jediné co nemohu je platit vysoké částky měsíčně. Jde mi o měsíční splátku, tu mohu platit 10 - 12 tisíc korun. Rád by jsem začal nový život, vyplatil dluhy a zařídil si vše. Tedy bez problémů i zaplatím více, jen pokud mi bude umožněno tento nový život začít. Ale jen s těží více. Mou jedinou podmínkou je, že vše bude bez poplatku předem a že potenciální investor nebude vyžadovat jakoukoliv zálohu. Mnohokrát jsem se spálil a vím, že to nefunguje. Tak prosím ani nenabízejte. Na podobné nabídky nereaguji. Nejsem proti směnkám, proti zaplacení nějakého předem domluveného poplatků po vyplácení peněz atd. Ale prosím nežádejte tyto částky předem. Prosím pomozte mi. Už jsem zoufalý a píšu do inzerce z toho důvodu, že mi nikdo jiný nedokáže pomoci. nedokáží to banky, nedokáží nebankovní půjčky. Jedině snad nějaký ten investor. Děkuji, Petr Baumruk (605748336, mendarin@seznam.cz)
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka na směnku pro zaplacení všech dluhů (do 120 000 Kč)

Zdravím, můj telefon je 724533220. A můj email petr.novak1979@centrum.cz. Jsem na tom asi jako všichni, co tady žádají o peníze. Potřebuji nutně peníze na vyplacení dluhů, ale nemůžu toho moc nabídnout. Našel by se tak někdo, kdo by mi půjčil peníze ... .

Vyplacení všech nebankovních půjček jednou velkou - Od koho?

Dobrý den, poptávám v tomto inzerátu peníze, které využiji na vyplacení všech nebankovních půjček. Tím bych získal jen jednu velkou a daleko lépe by se mi to splácelo. A nenabíhaly by mi tam různé penále a pokuty a vysoké úroky. Momentálně bydlím spo... .

500 000 Kč na dluhy a vyplacení exekuce, půjčte prosím

Žádám o vyšší částku, celkem musím sehnat 500 000 Kč na refinancování mých závazků, pohledávek a dluhů. Mám problém se splácením půjček, kdy poslední dobou nemám dost peněz, abych uspokojil všechny věřitele. Nabral jsem si internetové půjčky a jednu ... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!