Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka 50000 Kč v invalidním důchodu bez registru a poplatku

Dobrý den, nutně potřebuji půjčit 50000 Kč. Ale chci pouze vše vyplnit a co nejrychleji schválit. Pak co nejdříve podepsat smlouvu, to bychom udělali osobně u nás v Ostravě. Finance chci na ruku v hotovosti. Nesouhlasím s poplatky, žádné podvody na mě prosím nezkoušejte, jen bez poplatku. Jsem ochoten a připraven splácet poctivě a pravidelně. A nikoho nemíním podvádět, jsem slušný člověk, který je jen v složité situaci a potřebuje co nejdříve 50000 Kč. Skutečně finance potřebuji půjčit nutně, jinak bych o to nežádal a zbytečně se nezadlužoval. Jsem v invalidním důchodu, to je veliký problém pro moc lidí a proto mi neschvalují moje žádosti. Všichni by chtěli abych byl zaměstnaný. Děti nemám. Splácet míním měsíčně 900 Kč, víc to z mého invalidního důchodu nejde. Jsem v registru dlužníku, ale vše jsem poctivě splatil do 1 roku. Dluhy nemám žádné. Nedlužím nikomu ani korunu! Co jsem měl splatit, tak to jsem už dávno udělal. Nemám žádné jiné nebankovní ani bankovní půjčky, nemám žádné závazky a ani nemám v žádném případě na sebe vedené exekuce. Potřebuji finance na kauci obecního bytu. Ohledně představy úroku se míním dohodnout rozumně, ale přistoupím i na vaše podmínky a nebudu si moc klást žádné překážky. Ale v registru stále jsem, i když je všechno splacené, jedině můžu bez registru a bez poplatku. Zástavu nemám, chci to totiž na kauci bytu do pronájmu. Mé telefonní číslo: 732149405, můj email je: ivan.grac@seznam.cz. Kdo mi skutečně vyhoví a bude ochoten, budu mu vděčný po celý můj život. Peníze chci vyplatit v Ostravě na ruku, ihned po podpisu smlouvy. Ale nebudu vám platit nic dopředu, potom co mi dáte peníze to ale udělám. Nejsem v insolvenci a ani v osobním bankrotu. Celá moje finanční stránka je čistá, až na ten starý registr, který je už vyřešený. Ale nevím jak se toho záznamu nějak zbavit. Celých 50000 Kč na 100% vrátím a to i s úrokem. Vždy v životě jsem všechno platil a co jsem si půjčil, to jsem i vždycky vrátil. Pocházím z Ostravy, schůzka jenom tady a předání peněz a podpis taky jenom tady. Děkuji za pochopení. Grác Ivan. PS: Spěchá!
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka 50000 Kč dlouhodobá péče o nemocné dítě bez registru

Dobrý den. Jsem 12 let doma s nemocným synem. A právě proto bych potřebovala půjčit 50000 Kč. Dostávám 8500 Kč na dlouhodobou péči o nemocné dítě. Na tento příjem mi žádná banka nechce půjčit, protože to neuznává jako by to byl příjem ze zaměstnání. ... .

Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů

Taky si kladete stejnou otázku jako spousta lidí okolo? Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů? Pak jste u nás možná našli odpověď. Pokud máte zájem o půjčku, která je rychlá, bez poplatků a kontroly registrů, tak můžete kontaktovat přímo... .

Nebankovní půjčka 120000 Kč bez poplatku a bez registru

Dobrý den, potřebovala bych půjčit nutně 120 000 Kč. Poptávám něco, co by bylo bez poplatku předem (stejně tak vratných záloh, kaucí apod.) a kvůli mé situaci i bez registru. Tak již jsem zapsána, jelikož jsem měla v minulosti nějaké komplikace. Dost... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!