Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Kdo mi pomůže a kdo mi půjčí peníze ihned? Od 20000 Kč

Našel by se tady mezi těmi, co to čtou, někdo, kdo by mi pomohl a půjčil peníze ihned? Prosím naprosto kohokoliv a z jakýchkoliv zdrojů o peníze. Už nevím kam jinak bych se obrátila než takto se pokusila veřejně oslovit všechny. Je tu někdo, kdo by mi mohl pomoci a vyřešit zoufalou situaci půjčkou 20 000 Kč? I když pro vás nemusejí být veliké peníze, tak já je opravdu velmi potřebuji a závisí na tom vše. Musím je mít co nejdříve, kdyby to šlo, tak ihned dnes. Opravdu už nevím co dělat. Jsem zaměstnaná a splácela bych měsíčně, jak je to ostatně normálně zvykem. Zatím mi nabízeli jen samí podvodníci, co chtěli jen poplatky. A to je jasné, že to nemá cenu ani odepisovat, protože to se člověk dostane do ještě většího problému, než v jakém vůbec původně byl. A nikdo normální mi nikdy nedal zpětně vědět, až jsem z toho překvapená. Potřebuji 20000 Kč, měsíčně bych vám mohla dát asi 1000 Kč až 2000 Kč. Úrok bych chtěla jakýkoliv. Neřeším jestli bude 10% nebo 40%. Já ihned potřebuji se dostat k financím a potom vám to v delším čase vrátím. Mohla bych asi tak do jednoho roku, abych na to měla klid. Jsem v registru neplatičů, alespoň se to domnívám. A v žádném případě nemám zástavu ani ručitele, který by si to nechal napsat na sebe. Může-li někdo pomoci, prosím napište SMS zprávu na číslo +420702812474. Moc děkuji předem, Ivana.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Kdo mi půjčí 20000 Kč na ruku na 24 měsíců?

Vyskytuje se zde někdo, kdo půjčí 20000 Kč na ruku? Moc prosím o finanční pomoc, opravdu mi musíte někdo něco nabídnout, nemám jinou možnost. Kdo mi půjčí 20000 Kč na ruku se splatností 24 měsíců? Ozvěte se na mobil nebo e-mail. Dostala jsem se do fi... .

30000 Kč na dluhy, kdo soukromě půjčí peníze ihned?

30000 Kč, které bych použil na mé dluhy. Nejraději od soukromníka jeho soukromé peníze, ale bez plateb předem. Zaměstnání mám a mám i smlouvu na neurčito, můžu doložit a není to žádnou překážkou. Můj měsíční příjem je mezi 16000 Kč až 20000 Kč. Jsem ... .

Vyplacení Exekuce bez zaměstnání a bez příjmu, kdo pomůže

Dobrý den, jsem v zapeklité situaci a mám jen pět dnů na to, abych zaplatila exekuci. Na tu potřebuji 30 tisíc. A jelikož jsem bez zaměstnání a bez příjmu, tak se mi nedaří nikde najít poskytovatele. Nedávno jsem přišla o práci. Ihned jsem ale dostal... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!