Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Jak konsolidovat vysoké dluhy do jednoho, Malá splátka

Hledám způsob, jak by jsem mohl konsolidovat mé závazky. Já už z čirého zoufalství už nevím kde hledat pomoc. Zkouším vše. Chtěl bych si konsolidoval své závazky a už začal v klidu žít. Důvod je, že jsem doplatil na rozjezd podniku s kamarády. Co se týkal aut. Já jako státní zaměstnanec nemůžu být OSVČ. A tak bylo vše na kamaráda. Já tam figuroval jako spolumajitel. Jenže kamarád udělal podraz, když si půjčil a to hodně slušné řečeno "od špatných lidí". Já se vše dozvěděl až pozdě, když sem se snažil najít řešení. Kamarád to vyřešil po svém a utekl od toho. A na mě vše padalo. Co se týče dluhu, ano řešil jsem cestu osobního bankrotu. Ale tyto lidí to nezajímá, tak mě to stálo všechny mé úspory. A 4 roky placení. Teď už ale to nezvládám. A dostal jsem se do kolotoče dluhů. Kdy ze strachu, že jim nemůžu zaplatit, jsem si nabral mikro půjčky. A teď sem ve všem plácám. Ano, mám špatnou platební morálku. Ale ne z důvodu, že bych nechtěl. Ale prostě už jsem na dne. Proto bych rád vše vyplatil a měl jednu splátku. Z mého platu 31 - 35000 Kč bych vše v klidu splácel. Bohužel je to částka okolo 2 000 000 Kč. A nemám čím ručit. Vím, že příběhu slyšíte hodně a já opravdu, i když to mám teď hodně špatné se splácením, tak jsem poctivý. Musel jsem si vybrat, buď zaplatí těm lidem a nebo bankovní a nebankovní sektor. Pro to se na vás obracím s prosbou o pomoc, kdy už jde opravdu o vše. A času moc nemám. Už jsem zoufalý. A ještě mezi tím jsem se potkával s podvodníky, kteří se mě snažili okrást o poplatky. Moje registry jsou teď opravdu šílené. Ale opravdu jsem neměl na výběr. Proto už chci vše vyplatit a platit jen jednu splátku. Což z mého platů nebude žádný problém. Prosím vás tak o tuto konsolidaci vysokých dluhů a jejich spojení do jednoho. Ideálně malá splátka, ale z mého platu si mohu dovolit platit. Hlavně aby splátka byla menší než doposud. Nemůžu si dovolit všechny jednotlivé splátky. Děkuji za vás čas a odpověď. Lukáš Kudláč
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Malá rychlá půjčka na bankovní účet ihned (bez registru, spěchá)

Dobrý den, shání malou rychlou půjčku, kterou by jste mohli poslat na můj bankovní účet. Potřeboval bych ale od někoho, komu by nevadily moje podmínky. Jsem vedený v bankovním registru, jedině bez něj. Dále jsem zjistil, že mám záznam i v registru So... .

Konsolidace nebankovních úvěrů - Spojení úvěrů do jednoho

Dobrý den, potřebuji udělat konsolidaci nebankovních úvěrů. Sháním někoho, kdo by byl ochoten mi pomoct a půjčil by 70 000 Kč, abych mohla spojit nebankovní úvěry do jednoho. Dostala jsem se do registru dlužníků a banka mi nepůjčí. Co jsem zkoušela, ... .

Půjčka na dluhy - i od lichváře do 700 000 Kč

Dobrý den, mám veliký problém a nevím už kam bych se měla obrátit o pomoc. Přijmu pomoc od kohokoliv, i od lichváře. Prosím a žádám každou soukromou osobu, která by byla ochotna půjčit ženě s 2-mi dětmi částku 700 000 Kč. Pracuji, jsem schopna doloži... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!