Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Jsme nebankovní společnost Akomps působící v Brně. vyberte si jeden z našich nebankovních produktů. Získejte peníze, o které máte zájem. Sjednejte ještě dnes a mějte peníze obratem k dispozici na cokoliv. Pomůžeme nejen zaměstnancům, ale i podnikatelům, živnostníkům a dalším. A to i bez příjmu.

Půjčka bez příjmu:
Půjčka i bez příjmu. Ke schválení vám stačí jen na občanský průkaz (OP). Od nás můžete mít až 30 000 Kč a to až na 4 roky. U tohoto produktu nevyžadujeme zástavy nemovitosti. Rovněž ji nabízíme bez ručitele, tedy i bez vědomí a nutnosti schválení od manželky - manžela. Neplaťte žádné poplatky a ani za volání. Máte zájem o tuto nebankovní nabídku? Kontaktujte AKompas Brno.

Pro začínající podnikatele:
AKompas Brno nabízí rychlou levnou nebankovní půjčku i pro začínající podnikatele. Tento úvěr je zcela bez poplatku předem, bez nahlížení do registru a bez zástavy. Je určen především pro začínající podnikatele s IČ. Podmínkou zde je, že vaše IČ musí být starší 6 měsíců (museli jste začít podnikat před déle než půl rokem). Tato nabídka je pro OSVČ, živnostníky, umělce, soudní znalce atd. A dále i pro společnosti s ručením omezeným (s.r.o.), akciové společnosti (a.s.). Pokud jste z Brna, můžete žádat až o 300 000 Kč. Domluvíme si osobní schůzku v Brně a vyplatíme vás na váš bankovní účet.

Půjčka pro zaměstnance a důchodce:
Garantujeme peníze do 2 dnů. Pokud jste z Brna, můžete žádat až o 80 000 Kč. Podmínky jsou snadné. Postačí vám doklady totožnosti + potvrzení o příjmu/důchodový výměr. Doložit lze například výplatní páskou, výpisem z účtu, smlouvou aj. Vyplacení již do 24 hodin od podání žádosti.


Podnikatelská živnostenská půjčka/úvěr:
Tento produkt je určen i pro zavedené podnikatele v Brně. Jsme schopni vám zajistit financování do 24h. Nejsou zde žádné skryté poplatky a ne volání na 900. Výši úvěru, počet i výši splátek se dozvíte ihned při telefonickém rozhovoru s úvěrovým poradcem. Sjednání lze rovněž provést osobně, při návštěvě naší pobočky AKompasu v centru Brna. Neplaťte za volání, zašlete Vaše telefonní číslo (emailem nebo v SMS) a my zavoláme Vám.


Součástí každé naší nabídky je možnost až na 3 měsíce přerušit splácení. Ať již důvodu nečekaných výdajů nebo například preference peníze investovat do rozvoje. Podmínkou pro poskytnutí půjčky je sídlo podnikání nebo bydliště jednatelů firmy v Brně.

Naše adresa: AKompas Brno, Štefánikova 51, vchod Šumavská.
Otevírací doba: Po - Pá: 9:00 - 12:00, 14:00 - 17:00. Mimo otvírací dobu otevřeno dle telefonické dohody.

Pokud jste z Brna a hledáte nebankovní půjčku, vyzkoušejte naši nabídku.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Rychlé nebankovní půjčky bez doložení příjmu, jen na OP

Dobrý den, hledám nabídky nějakých rychlých nebankovních půjček, bez doložení příjmu a pokud možno jenom na OP. Ocitla jsem se ve složité situaci, kterou jsem nucena bezodkladně řešit. Musím vyměnit kotel a na nový mi chybí finance. Potřebovala bych ... .

Nebankovní půjčky bez registru a zástavy a pro problémové

Dobrý den, zamotala jsem se do kruhu malých nebankovních půjček a již je nezvládám splácet. Proto bych touto cestou přes inzerci požádala o nabídky nebankovní půjčky bez registru a zástavy pro problémové klienty. Problémovými myslím to, že už mám něk... .

Nebankovní půjčky kde opravdu půjčí bez zástavy a poplatků

Dobrý den, hledám, kde by mi mohli půjčit opravdu poctivě bez poplatků a podvodů. Mám zaměstnání na dobu neurčitou. Pracuji v nemocnici jako nutriční terapeutka a to už od roku 1978, můj plat je 19000 Kč čistého. Jsem vdaná a mám děti. Děti už jsou a... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!