Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na dluhy - i od lichváře do 700 000 Kč

Dobrý den, mám veliký problém a nevím už kam bych se měla obrátit o pomoc. Přijmu pomoc od kohokoliv, i od lichváře. Prosím a žádám každou soukromou osobu, která by byla ochotna půjčit ženě s 2-mi dětmi částku 700 000 Kč. Pracuji, jsem schopna doložit příjem, mám i vedlejší pracovní poměr. Snažím se brát peníze kde to jen jde a ze všeho se vyplatit. Ale již nezvládám finance a všechno, do čeho jsem se ne úplně vlastní vinou dostala. Bližší informace viz. email. Nad žádostmi v bance ani nepřemýšlím, tam je mi jasné, že nemám šanci. Tak jsem vyzkoušela už úplně všechny nebankovní firmy, na které jsem narazila. Ale tam prostě nesplňuji zástavu nemovitosti nebo chci příliš moc peněz a nemám se jim jak zaručit. Tak už nevím kam pro pomoc. A jsem ochotná jednat s kýmkoliv, i s lichvářem. Peníze potřebuji na dluhy, všechno to vyplatit a nějak si s vámi sjednat splátkový kalendář. Jsem schopná měsíčně dávat docela dost peněz, ale všechny tyto problémy, které teď mám, jsou už neúnosné. Pište mi na e-mail f.agnes@seznam.cz. Prosím nabídněte rychle 700 000 Kč, nabízím solidní jednání. Jen nepište vy, co chcete předem nějaké zálohy apod., s takovými lidmi se už ani nebavím a nemám zájem. Jinak si budu moc vážit čehokoliv, co by mohlo pomoci s mými dluhy. Už jen kvůli mým dětem. Děkuji a pokud se chcete sejít, tak v okolí Pardubic.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

150 000 Kč jako půjčka na Směnku od Lichváře

Dobrý den, dostal jsem se do takové situace, kdy žádám o pomoc i lichváře a o jejich půjčky na směnku. Je tady možnost získat od soukromé osoby (lichváře) 150 000 Kč? Potřebuji splatit dluhy z nepovedeného podnikatelského záměru. Jsem v takové situac... .

Půjčka pro matku na MD od lichváře na směnku na exekuce, kdo?

Dobrý den, jsem matka na MD a poptávám kontakty na lidi, kteří mi půjčí 120000 Kč. Můj měsíční příjem je 4300 Kč. Mám jednoho syna, jsem svobodná. A nutně bych potřebovala půjčit 120 000 Kč na moje dluhy. Měsíčně jsem schopná splácet 2000 Kč. Hlavně ... .

Půjčka na MD i od lichváře na vysoký úrok - Ale nízké splátky

Dobrý den. Jsem matka na MD a zoufale sháním půjčku. Jsem už schopná si vzít cokoliv a nemám už ani žádné podmínky a požadavky. Klidně i od lichváře a na vysoký úrok. O výšku přeplacení mi až tolik nejde a nezáleží na ní. Já ale potřebuji moje dluhy ... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!