Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Konsolidace nebankovních úvěrů - Spojení úvěrů do jednoho

Dobrý den, potřebuji udělat konsolidaci nebankovních úvěrů. Sháním někoho, kdo by byl ochoten mi pomoct a půjčil by 70 000 Kč, abych mohla spojit nebankovní úvěry do jednoho. Dostala jsem se do registru dlužníků a banka mi nepůjčí. Co jsem zkoušela, tak jsem nenašla ani nikoho jiného, kdo by mi půjčil takové peníze. Vzala jsem si úvěry s vyššími splátkami. V mé situaci už nedokáži splatit vše tak, jak bych si přála. A dále důvod proč se obracím sem je ten, že nastupuji na MD. Proto chci jeden větší konsolidovaný úvěr a platit jednu částku (jednu splátku měsíčně s jedním úrokem). Jak jsem napsala, za měsíc budu na MD (mateřské dovolené), ale k tomu všemu jsem výdělečně činná jakožto brigádník. Kdy si jako brigádní v průměru za měsíc vydělám 4500 Kč až 5000 Kč. A k tomu samozřejmě budu mít mateřskou. Jsem ochotna platit 1500 Kč - 3000 Kč měsíčně. S tím, že předem nic nikomu platit nebudu. Ale po vyplacení půjčky, pokud bych měla zaplatit určitou částku, tak bych byla ráda, kdyby to bylo do 5000 Kč. Předem před vyplacenou půjčkou ale nic. Pojištění proti nesplaceni splátky apod. jedině až poté. Bych byla ráda, aby se částka pohybovala do 5000 Kč. Více si dovolit nemohu. Nabídl by mi někdo konsolidaci nebankovních úvěrů za takovýchto podmínek? Nemohu ručit ani dát zástavu, nevlastním dům ani byt. Vše bych to chtěla zařídit na poctivou úvěrovou smlouvu. Splácet budu samozřejmě poctivě a celý úvěr bych vám vrátila. Najde-li se někdo, kdo může pomoci se spojením úvěrům do jednoho, ať mi prosím zatelefonuje na 737433716. Děkuji za jakoukoliv pomoc či informace.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Sloučení nebankovních úvěrů bez registru a ručení, přijmu cokoliv

Dobrý den, rozhodla jsem se využít internetu ke zlepšení své finanční situace. Jde mi o to, že by jsem potřebovala asi 30 000 Kč, které bych použila na sloučení nebankovních úvěrů. Aby se mi to lépe splácelo a měla jsem to jednodušší. všechno to zača... .

Konsolidace nebankovních půjček bez registru a zástavy

Dobry den, mám zájem o konsolidaci nebankovních půjček. Mám několik nebankovních půjček, které by jsem potřeboval spojit. Všechny nebankovní dluhy zaplatit a pak platit vám. Kromě toho mám poté ještě 2 půjčky, ale ty jsou v bance. Tam ale nejsou splá... .

Jak konsolidovat vysoké dluhy do jednoho, Malá splátka

Hledám způsob, jak by jsem mohl konsolidovat mé závazky. Já už z čirého zoufalství už nevím kde hledat pomoc. Zkouším vše. Chtěl bych si konsolidoval své závazky a už začal v klidu žít. Důvod je, že jsem doplatil na rozjezd podniku s kamarády. Co se ... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!