Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Rychlá půjčka na Vánoční dárky pro děti ihned okamžitě

Nevím jak vám mám popisovat moji situaci. Ale pokusím se. Mám nízké měsíční příjmy a navíc se mi ještě v poslední době objevily nějaké věci, které jsem musela zaplatit. A tak se stalo, že teď nemám nějak moc peněz. Ale protože se blíží Vánoce, tak bych potřebovala pomoci. Jsme vdaná a mám s mým manželem dvě děti. A především pro ně bych chtěla půjčit na vánoční dárky a taky, abychom se mohli zařídit na Vánoce. Chtěli bychom asi tak 20000 Kč. Ale ani příjem manžela není nic moc a tak prostě teď nevycházíme. Ale jim bychom chtěli udělat radost. bydlíme v Jeseníku, ale v podnájemním bytě. Přemýšlela jsem třeba nad tím, jestli by nám nemohl pomoci nějaký podnikatel nebo nějaký soukromník, jak jsem mnohokrát viděla nabízet. Úrok bychom samozřejmě zaplatili jak by jste si řekli. Co třeba něco mezi 10% - 20%? Já nevím, moc se v tomto neorientuji. Podle toho co vím, tak na nás nejsou žádné exekuce. Rozhodně nemáme zástavu, to nepřipadá v úvahu. Můžeme se zaručit jedině podpisem nebo svými doklady. Jsem vdaná a vychovávám dvě děti. V registru dlužníků nejspíše jsem, protože se mi nedaří získat peníze od banky. Využití těchto financí (20000 Kč) je na vánoční dárky pro naše děti. Velice to spěchá, už máme jenom 20 dní a tak to potřebuji okamžitě. Ideálně ihned! Zavolejte mi prosím zítra ráno 723179395 nebo mi ihned napište na email zigova.jana@seznam.cz. Prosím, okamžitě! Abychom měli čas ty peníze využít a nakoupit dárky. Nevím, jestli jsem moji situaci popsala dobře a co se všechno má uvádět. Kdyby něco ještě bylo potřeba, tak to ráda doplním. Prosím, ihned. Jana Žigová
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka na směnku - na ruku v hotovosti! Okamžité vyplacení ihned!

Potřeboval bych půjčku na směnku vyplacenou v hotovosti. Jmenuji se Roman Zeman a jsem z Prahy. Mé telefonní číslo je 728084148. Má e-mail adresa je romanozzak30@seznam.cz. Pište SMS, e-mail nebo volejte kamkoliv, ale prosím okamžitě. Potřebuji bez d... .

Rychlou půjčku ihned bez otázek a zdržování, vyplacení okamžitě?

Dobrý den, omlouvám se, že píši přímo zde a že to nedává možná smysl. Ale potřebuji rychle peníze. Předem bych Vám chtěla poděkovat za přečtení. Našel by se tady v inzerci někdo, kdo by mi dal rychlou půjčku bez zbytečných otázek a bez zbytečného zdr... .

Kdo daruje peníze pro malé děti bez úplné rodiny

Kdo daruje peníze pro malé děti. Jsou bez úplné rodiny a ve špatné životní situaci. nemám moc peníze a potřebovaly by pomoc. Především nějaký finanční dar, který by jste jim mohli darovat. Našli by se hodní lidé, kteří daruji peníze na zlepšení situa... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!