Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Rychlou půjčku ihned bez otázek a zdržování, vyplacení okamžitě?

Dobrý den, omlouvám se, že píši přímo zde a že to nedává možná smysl. Ale potřebuji rychle peníze. Předem bych Vám chtěla poděkovat za přečtení. Našel by se tady v inzerci někdo, kdo by mi dal rychlou půjčku bez zbytečných otázek a bez zbytečného zdržování? Ráda bych o sobě něco napsala, aby jste se mohli lépe rozhodnout. Jmenuji se Alena Nová, je mi 35 let a bydlím se svojí čtyřletou dcerou v Českých Budějovicích. V současné době jsem nezaměstnaná, to ale neznamená, že nemám žádný příjem. Můj příjem tvoří: příspěvek na bydlení, živobytí, alimenty a pak brigáda a přivýdělky, které mám. Můj prokazatelný příjem je 15320 Kč, neprokazatelný je 3500 Kč. Bohužel se nejedná o příjem ze zaměstnání, takže naprostá většina půjček pro mě odpadá. Možná se asi budete divit, proč jsem nezaměstnaná. Důvod je ten, že moje dcera nastoupila v září prvním rokem do školky, nebyla zvyklá na takový velký kolektiv dětí a tím pádem je velmi často nemocná. Je i alergička a astmatička, což můžu dokázat zprávou od lékaře. A proto bohužel nemůžu najít nikde práci, kde by akceptovali, že mám dítě, které bývá často nemocné. Většinou je to tak, že je týden ve školce a dva týdny doma. Z tohoto důvodu nemám zaměstnání a můj příjem je tedy složen z mnoha různých menších částí. Potřebuji okamžitě půjčit 150 000 Kč. Ještě jsem zapomněla zmínit, že ta brigáda, kterou mám, je přes můj počítač a jednu webovou stránku, takže taková ta práce na doma. Příjem z brigády můžu samozřejmě doložit. Důvod, proč hledám půjčku od soukromého investora je ten, že mám nějaké půjčky, které bych ráda všechny zaplatila. A měla jenom jednu větší. Hledám půjčku přímo ve výši 150 000 Kč. Klidně jsem ochotna akceptovat i menší částku. Nikde jsem s mojí žádostí nepochodila.
  • a) nemám příjme ze zaměstnání
  • b) nemám zástavu nemovitosti
  • c) podle nového zákona na nebankovní půjčku už nemám nárok.
Moje finanční situace je zlá. Potřebuji okamžitě rychlou půjčku, kterou by jsem mohla použít na vyplacení těchto dluhů. Splácetjiž nezvládám. Právě proto hledám soukromého investora-investory, kteří by mi mohli poskytnou tu danou půjčku. Jsem ochotna přistoupit na směnku a podepíši jakoukoliv smlouvu. Vysoké úroky respektuji. Respektuji i když bude celková splatná částka daleko vyšší než půjčka. Jediné co požaduji je férovost, a předem dohodnutou splátku v daný termín. Potřebuji vyplacení okamžitě. Posouzení a schválení bez zbytečných otázek a zdržování. Najde se tady v inzerci někdo, kdo je ochoten toto splnit? Především okamžité vyplacení a žádné zdržování? A skutečně vyplatit dané peníze? Rovnou se Vás na rovinu zeptám, jestli mě schválíte nebo ne. Chápu, když mě odmítnete. Předem děkuji za odpověď, ať už kladnou nebo zápornou. Přeji hezký zbytek dne. S pozdravem Dittmerová Lucie
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka na směnku - na ruku v hotovosti! Okamžité vyplacení ihned!

Potřeboval bych půjčku na směnku vyplacenou v hotovosti. Jmenuji se Roman Zeman a jsem z Prahy. Mé telefonní číslo je 728084148. Má e-mail adresa je romanozzak30@seznam.cz. Pište SMS, e-mail nebo volejte kamkoliv, ale prosím okamžitě. Potřebuji bez d... .

Rychlá půjčka na Vánoční dárky pro děti ihned okamžitě

Nevím jak vám mám popisovat moji situaci. Ale pokusím se. Mám nízké měsíční příjmy a navíc se mi ještě v poslední době objevily nějaké věci, které jsem musela zaplatit. A tak se stalo, že teď nemám nějak moc peněz. Ale protože se blíží Vánoce, tak by... .

Sjednání půjčky ještě dnes přes internet, okamžitě

Již více než osm let se specializuji na nebankovní trh. Zabývám se zprostředkováním nebankovních (okrajově i bankovních) produktů pro klienty, kteří hledají půjčku. Díky mému přehledu na tomto trhu je sjednání půjčky okamžité a ve většině případů jso... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!