Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na směnku bez registru a doložení příjmů ihned na ruku

Dobrý den, hledám nějakou soukromou půjčku na směnku, u které by se neověřoval registr a ani by nebylo vyžadováno doložení příjmů. Vyplacení by jsem chtěla nejlépe ještě dnes/zítra v hotovosti na ruku. Účel této žádosti je zaplacení nájmu bytu v Praze, kde bydlím. Bohužel jsem se dostala do finanční tísně, nemůžu ho sama zaplatit. A potřebovala bych půjčit pouze na směnku 12.000 Kč na bydlení. Bez doložení příjmů a záznamu v registru. Práci mám pracuji jako barmanka, ale peníze dostávám každý měsíc na ruku. takže je nemožné ho doložit. To znamená, že mi banka ani nějaká internetová firma nic nedá. Tak hledám někoho, komu by to nevadilo. Za odměnu by jsem ale byla ochotná podepsat i směnku. K tomu dělám brigádně po různých akcích hostesku, také s vyplácením na ruku vždy po akci. Takže tento příjem je rovněž nedoložitelný. Měsíčně si vydělám kolem 25.000 Kč. Peníze potřebuji na nájem jelikož mi tento měsíc nezbylo. Jsem bezdětná a svobodná, ale mám malého pejska, který vážně onemocněl. A jeho léčba mě vyšla na více peněz, než kolik jsem byla schopna si tento měsíc dovolit utratit. Peníze by se mi hodily vyplatit již zítra na ruku kdekoliv v Praze, jelikož je to poslední den, kdy mohu nájem splatit. Poté se budu muset jinak vystěhovat. Sama na zaplacení nemám. Nemám čím ručit ani ručitele nemám. Nemám žádný majetek, nemovitost nebo cokoliv, čím by se dalo ručit. Proto navrhuji směnku. Jen svůj podpisu slovo, že vše řádně splatím. Měsíčně jsem schopna splácet 2.000 Kč. Na úroku bych se s Vámi domluvila tak, aby to bylo co nejvýhodnější pro obě strany. Samozřejmostí je, že úrok asi nebude výhodný jako například v bance, ale nechtěla by jsem se upsat přímo lichváři. Aby jsem se nedostala do ještě větších finančních potíží. V Praze bych mohla dojet kdykoliv zítra, podepsat směnku, převzít peníze. A potom vám každý měsíc splácet. Dobu splatnosti by jsem si představovala na 6 až 10 měsíců. Zbytek podmínek prosím navrhněte. Děkuji za pomoc. S přáním hezkého dne, Brixyová Jana.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Nebankovní půjčka bez doložení příjmu

Potřeboval bych vás požádat o nebankovní půjčku bez doložení příjmu. Dříve jsem se živil jako OSVČ, ale měl jsem úraz. Ze kterého jsem se plně uzdravil. Od minulého měsíce mám starobní důchod 8100 Kč a potřebuji obnovit OSVČ, kterou jsem přerušil PN.... .

Rychlé nebankovní půjčky bez doložení příjmu, jen na OP

Dobrý den, hledám nabídky nějakých rychlých nebankovních půjček, bez doložení příjmu a pokud možno jenom na OP. Ocitla jsem se ve složité situaci, kterou jsem nucena bezodkladně řešit. Musím vyměnit kotel a na nový mi chybí finance. Potřebovala bych ... .

Rychlá Půjčka ve zkušební době - 50 000 Kč BEZ doložení příjmu

Dobrý den. Poptávám velmi rychlou půjčku i pro lidi ve zkušební době. Prosím konkrétně o půjčku ve výši 50 000 Kč ve zkušební době a která by mohla být vyplacena třeba již tento týden. Změnil jsem práci kvůli tomu, že mi zaměstnavatel nechtěl změnit ... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!