Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Nebankovní půjčka bez doložení příjmu

Potřeboval bych vás požádat o nebankovní půjčku bez doložení příjmu. Dříve jsem se živil jako OSVČ, ale měl jsem úraz. Ze kterého jsem se plně uzdravil. Od minulého měsíce mám starobní důchod 8100 Kč a potřebuji obnovit OSVČ, kterou jsem přerušil PN. Vyplacením rozdělaných dodávek jsem přišel o provozní kapitál a dostal se do registru, protože pojištění splátek úvěru na dům pro případ úrazu pojišťovna neuhradila. To mě dostalo do největšího problému. V době neschopnosti jsem konečně dostal patentovou listinu a tak mám základní podklad pro výrobu. Při žádosti o úvěr na dostavbu domu byl odhad 2,5 milionu korun, nyní tedy asi 3 miliony korun. Tento dům je mým majetkem. A závazky jsou asi 1,5 milionu. Představuji si úvěr 40 000 Kč bez doložení příjmu, protože mám momentálně jen důchod. Chtěl bych to na 7 let se splátkou asi 1000 Kč po každý měsíc. Jde o reálnou představu vycházející ze stávajícího přijmu. Uvítal bych možnost předčasného splacení. Tento závazek by byl reálný i při podobných překvapeních, jako je nynější pokles kupní síly koruny o 10%. Výroba prvních 5 ks je za 35 tisíc plus náklady na zavedení prodeje vč. DPH - to je účel poptávané nebankovní půjčky. Neočekávám nějaký zázračný zisk, ale měl bych se i s důchodem dostat na 25 tisíc korun, což by mi umožnilo dělat práci, kterou umím a baví mě, bez starostí, kolik potřebuji na nákup. Jsem v bankovním registru, takže mohu žádat jen o nebankovní půjčku. Dále jsem prozatím jen důchodce, takže bez doložení mého příjmu, doložení důchodu by ovšem bylo možné. Děkuji, Zadražil
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Rychlé nebankovní půjčky bez doložení příjmu, jen na OP

Dobrý den, hledám nabídky nějakých rychlých nebankovních půjček, bez doložení příjmu a pokud možno jenom na OP. Ocitla jsem se ve složité situaci, kterou jsem nucena bezodkladně řešit. Musím vyměnit kotel a na nový mi chybí finance. Potřebovala bych ... .

Rychlá Půjčka ve zkušební době - 50 000 Kč BEZ doložení příjmu

Dobrý den. Poptávám velmi rychlou půjčku i pro lidi ve zkušební době. Prosím konkrétně o půjčku ve výši 50 000 Kč ve zkušební době a která by mohla být vyplacena třeba již tento týden. Změnil jsem práci kvůli tomu, že mi zaměstnavatel nechtěl změnit ... .

Půjčka na směnku bez registru a doložení příjmů ihned na ruku

Dobrý den, hledám nějakou soukromou půjčku na směnku, u které by se neověřoval registr a ani by nebylo vyžadováno doložení příjmů. Vyplacení by jsem chtěla nejlépe ještě dnes/zítra v hotovosti na ruku. Účel této žádosti je zaplacení nájmu bytu v Praz... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!