Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Ztráta práce, kdo teď půjčí peníze? Prosím rychle

Dobrý den, je mi to sice divné tady žebrat o peníze, ale už nevím koho bych se ještě zeptala. Jsem vdaná a s manželem jsme úplně na dně (nervově). Žádná banka nám nechce půjčit peníze, jelikož jsem ztratila před 3 týdny práci. A to není vše, tím naše rodinné a finanční problémy jen začaly. Vypověděli jsme pojistku na domácnost a jako kdyby se protrhl pytel s problémy. Prasklo nám potrubí asi před 3 měsíci. A dokonce jsme už měli půjčku na povolenou. Ale pak jsem ztratila moji práci. Tak tady sedím u počítače a hledám možnosti, jak by tu situaci zachránila. Potřebovali by jsme alespoň 200000 Kč. Začíná nám plesnivět zeď a moje děti se už nechtějí jít sprchovat. Jelikož to v koupelně smrdí. Já spím v obýváku i s manželem, jelikož ložnice je neobyvatelná. K tomu jsem ztratila zaměstnání. A v této situaci, kdy peníze potřebujeme nejnutněji, se nenajde nikdo, kdo by nám mohl pomoci. A potřebovali by jsme to rychle, aby jsme vyřešili náš problém s domácností. Hledám někoho, kdo by mě dál půjčku 200000 Kč. O splácení nemusí mít strach, příjem máme pěkný. Ale nedokážeme rychle ušetřit tolik peněz, kolik potřebujeme na zaplacení všech věcí. Pokud by se nám to rozložilo do více měsíčních splátek, tak by to pro nás nebyl už problém. A postupně na to šetřit není řešení, protože naši situaci musíte vyřešit ihned. Takto nemůžeme několik dalších měsíců žít. Chceme jenom pomoc, aby jsem mohli zase spát v klidu. Je to těžké, když je to jen provizorně vše udělané. Aby nám aspoň ze dvou kohoutků tekla pitná voda. A začíná se to zhoršovat. Kdyby se někdo našel, kdo může pomoct, tak se prosím ozvěte. Budu vám moc vděčná za jakoukoliv nabídku, kterou by jste nám mohli dát. Zatím budu zkoušet dál hledat na počítači jiné řešení, ale pokud bych nic nenašla, tak bych byla moc ráda, kdyby jste se mi ozvali a a nabídli mi peníze. Děkuji předem, pište na email. Přečtu si všechny odpovědi. Prosím rychle, chceme to vše co nejrychleji uzavřít.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů

Taky si kladete stejnou otázku jako spousta lidí okolo? Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů? Pak jste u nás možná našli odpověď. Pokud máte zájem o půjčku, která je rychlá, bez poplatků a kontroly registrů, tak můžete kontaktovat přímo... .

Prosím o pomoc, potřebuji nutně půjčit peníze - Jsem Zoufalá

Dobrý den. Moc prosím o pomoc, protože potřebuji nutně peníze. Jsem matka na MD a zoufale sháním půjčku do 45.000,- Kč. Jak to ale asi si dokážete představit, tak to není jednoduché. Spíš mi to připadá naprosto nemožné. Protože i když někde píšou, že... .

Kdo mi půjčí na vyplacení zástavy na dům? Rychle a poctivě

Dobrý den, extrémně spěchám a je to velice moc důležité. Potřebuji vyplatit do pondělí zástavu na dům! Hoří to. Požaduji peníze ve výši 300000 Kč, které bych celé použil na vyplacení. Postihla mě veliká nepříjemnost, byl jsem rok v nemocnici a neplat... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!