Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Vyplacení všech nebankovních půjček jednou velkou - Od koho?

Dobrý den, poptávám v tomto inzerátu peníze, které využiji na vyplacení všech nebankovních půjček. Tím bych získal jen jednu velkou a daleko lépe by se mi to splácelo. A nenabíhaly by mi tam různé penále a pokuty a vysoké úroky. Momentálně bydlím společně s rodiči a jelikož nedávná situace dostala naši rodinu do potížích, tak žádám o NEmalou částku. Potřebuji rovnou 250000 Kč (dvě stě padesát tisíc korun). Tato částka by vyřešila veškeré problémy. Nenabízíme k zástavě ani dům ani byt. Pouze bez. Jsme zapsaní v bankovním registru. Peníze by jsme chtěli od soukromníka, který by pomohl s vyplacením nebankovních půjček a vzal si od nás za to nějaký úrok. Úroku se nebojíme a zaplatíme. Doufám, že někdo se tu najde a pomůže. Jsem schopen se domluvit na jakékoli splátce. Nicméně rozumné, tak abych byl schopen vše řádně vrátit. Nechci se dostat do problémů, naopak je chci tímto jednou pro vždy vyřešit. Ale nedávám předem peníze nikomu. Žádné jistiny, kauce, pojištění apod. Pouze bez této podmínky. Je mi předem jasné, že se jedná o vysokou částku a nebude jednoduché najít někoho, kdo ji vyplatí. Ostatně kvůli tomu jsem skončil až zde. Ale pevně věřím, že se někdo ozve a domluvíme se. Budu rád za každého, kdo se ozve: tomas.cizmar@seznam.cz. Spěchá to, jsem na telefonu 722270064. Nabídněte mi prosím něco ihned, Tomáš Čižmár. Pokud máte zkušenost z druhé strany a naopak někdo vám poskytl v podobné situaci peníze, tak mi prosím dejte rovněž vědět. Rád získal kontakt na takového člověka, kam se obrátit s konkrétní žádostí.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Konsolidace nebankovních půjček bez registru a zástavy

Dobry den, mám zájem o konsolidaci nebankovních půjček. Mám několik nebankovních půjček, které by jsem potřeboval spojit. Všechny nebankovní dluhy zaplatit a pak platit vám. Kromě toho mám poté ještě 2 půjčky, ale ty jsou v bance. Tam ale nejsou splá... .

Půjčka na vyplacení všech dluhů a na nový život, prosím nabídněte

Dobrý den, žádám soukromého investora o půjčku na nový život. Kdyby jste mi mohli dát 800 000 Kč, tak bych jí mohl zaplatit všechny stávající dluhy, vyplatit se ze všech problémů. Následně bych vám začal poctivě splácet a vyplatil bych se z toho. A m... .

Půjčka na vyplacení nevýhodných (i SMS) půjček, konsolidace

Dostali jsme se do toho ani nevíme jak. A teď máme veliký problém a hledáme cestu, jak pokračovat dál a zase dát vše do pořádku. Proto zde podáváme tento inzerát. Potřebujeme nutně s manželem konsolidovat několik nevýhodných úvěrů. Jsme oba zaměstnan... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!