Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

ÚVĚR 1 milion na spojení/vyplacení dluhů a a půjček a konsolidaci

Jsem OSVČ již 20 let. V DP za minulý rok mám obrat cca 1,33 mil. Kč, základ daně 735 tisíc Kč. Jsem rozvedený, děti již dospělé. Po rozvodu v r.2010 jsem v rámci vypořádání SJM převzal překlenovací úvěr od Wüstenrotu z r.2006 a řádně jej splácel. V r. 2013 jsem chtěl tento úvěr refinancovat na sebe a vyvázat bývalou manželku. To mi bylo zamítnuto s tím, že to není možné před přidělením cílové částky.

V květnu 2015 Wüstenrot odstoupil od této úvěrové smlouvy na základě zahájení insolvenčního řízení mé bývalé manželky. Opět jsem žádal o refinancování na mou osobu, což mi bylo taktéž zamítnuto. Místo toho jsem obdržel od jejich právního zástupce platební rozkaz na úhradu celého dluhu cca 165 tisíc Kč. Proti tomuto jsem podal u soudu odpor a nakonec byl dohodnut splátkový kalendář a v říjnu 2018 byl celý dluh splacen. Jenže negativní záznam o zesplatněném úvěru zůstává v bank. registru ještě další 4 roky od jeho uhrazení a brání mi tak řešit konsolidaci v bankovním sektoru.

Možnost by byla jen se zástavou nemovitostí, což v mém případě není možné (mám dům s hypotékou, kde již není další prostor pro zástavu). Vyhovoval by mi proto vetší úvěr na delší dobu, kterým bych zkonsolidoval většinu mých závazků zejména těch drahých nebankovních. Měsíčně mohu splácet cca 20.000 Kč. Prosím tedy rozumnou nabídku úvěru z Vaší strany.

Ideálně bych si představoval poctivého nebankovního poskytovatele, který by mi nabídl úvěr celých 1 000 000 Kč. Oproti tomuto úvěru by jsem ovšem nemohl ručit přímo, jelikož dům do zástavy momentálně dát nemohu. Ale mohl by jsem měsíčně platit okolo 20 tisíc. Dobu splatnosti by jsem si představoval na 5 až 6 let.

Celý úvěr by jsem využil na vyplacení nebankovních dluhů a půjček. Finanční potíže momentálně nemám. Nejsou na mě vedeny žádné exekuce a ani nejsem v insolvenci. Jako OSVČ mám relativně slušný příjem a jsem schopen pravidelně splácet.

Předem díky za nabídky. Kontaktuje mne na 608709052 nebo na pecek.l@kapitol.cz. Předem děkuji, Lubomír Pěček
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

150 000 Kč na splacení menších půjček (konsolidaci dluhů)

Dobrý večer, jsem rozvedená a ráda bych touto cestou požádala o finanční pomoc. Hledám někoho (soukromý investor, osoba aj.), kdo by mi mohl dát celkem 150 000 Kč, které bych ráda použila na splacení menších půjček (je jich více). Abych si je dala do... .

Doplacení půjček a vyplacení dluhů - bez registru a zástavy

Dobrý den, poptávám nějakého investora, který by půjčil 80000 Kč. Mám malé děti a bohužel jsem se dostala do registru. A to není vše, mám ještě mám exekuci díky bývalému příteli. Jsem na RD (rodičovské dovolené) a přítel pracuje jako číšník. Dohromad... .

Hledám půjčku pro zaměstnance na dluhy, spojení půjček

Dobrý den, sháním půjčku okolo 200 000 Kč. Peníze bych rád využil na doplacení svých restů z mladí a sloučil si vše do jedné půjčky. Tím by se mi velmi ulevilo, protože by jsem měl menší měsíční splátky a taky by jsem měl jen jeden úrok. Bohužel z la... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!