Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka s ručením pouze směnkou - Vyplacení ještě dnes

Dobrý den. Oslovuji dobré lidi, zda-li mohou poskytnout půjčku s ručením pouze směnkou a mohly by mi peníze dát (vyplatit) ještě dnes. Nebudu nic obcházet a na rovinu vám řeknu, že tyto peníze potřebuji na zaplacení mých dluhů a jiných závazků. Bohužel potřebuji půjčku na směnku ještě dnes a to ve výši 300000 Kč. Zamotala jsem se do tolika dluhů, že nevím jak z toho teď ven. všechny ty dluhy se na mě sypou a tak si myslím, že jedinou cestou ven je tato půjčka s ručením směnku, kde bych měla ještě šanci se z toho vyplatit ještě dnes. Potřebuji pomoc, abych mohla dále trochu žít. Je to velmi složité a já si už nevím rady. A aby toho nebylo dost, tak mě ještě okradli. A ze zoufalé situace jsem se dostala ještě hlouběji. Během pár dnu jsem přišla celkem o patnáct tisíc. Podvodníci se mi vysmáli a popřáli mnoho úspěchu při vratné záloze. Nejdříve si nechali zaplatit za to, že mi ty peníze seženou a pak se už nic nedělo. A já jsem tak přišla o úplně mé poslední peníze. Vlastně touto cestou i žádám vás o nějakou radu, jak se vypořádat s tím, pokud jste byli podobnou obětí jednou z těchto firem. Peníze ale asi zpět už neuvidím. Bohužel má situace není zrovna nejlepší. Nemám drahý majetek, v podstatě absolutně žádný, kterým by šlo ručit. Nemovitost v mém vlastnictví nemám už vůbec. Mohu ručit opravdu jen směnkou, nic jiného nemám. A peníze bych potřebovala vyplatit ještě dnes, pokud by to bylo možné. Ohledně příjmů to není dvakrát nejlepší, ale něco mám. Jsem v částečném invalidním důchodu. Můj příjem mám 6000 Kč a i tuto částku bych mohla maximálně splácet. Pokud by jste mi dali 300000 Kč s ručením jen na směnku a vyplatili to ještě dnes, tak vám dám vysoký úrok a není problém se domluvit na podrobnostech. Kolik bych chtěla splátek nevím, jen ať tam vychází maximální částka do těch 6 tisíc korun. Toto je opravdu má poslední šance, jak bych se mohla zachránit. Jak bych se mohla postavit na své vlastní nohy a opět začít fungovat. Opravdu sem píšu protože už nevím kam jinam bych se měla obrátit. A peníze potřebuji vyplatit opravdu ještě dnes. Pomůže prosím někdo? Velice to spěchá, toto je moje poslední možnost, jak vše zachránit a vrátit se do života. Předem moc děkuji všem, kteří my mohou pomoci. Nabídněte mi prosím půjčku s ručením pouze směnkou a s vyplacením peněz ještě dnes. Moc prosím o finanční záchranu. Monika L. Okres Příbram.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka na vyplacení dluhů ještě dnes - Potřebuji ihned peníze

Dobrý den, potřebuji peníze okamžitě, ještě dnes, které bych použila na vyplacení dluhu. Tyto peníze moc spěchá a ihned bych chtěla 300 000 Kč. Jsem žena na MD, mám dvě malé děti a můj příjem je 11500 Kč z mateřské. Chtěla bych vás tu požádat o rychl... .

SMS půjčka ihned na bankovním účtě ještě dnes

Dobrý den, potřebuji ihned peníze na bankovním účtě a nemám žádný čas čekat, ideálně ještě dnes. Momentálně sháním 50000 Kč. Už jsem zkoušel všechno možné, od žádosti u bank (kde nemám šanci) až po všechny možné nebankovní společnosti. Cetelem, Home ... .

Expres Credit půjčka - Rychlá SMS - Ještě dnes

Tyto bleskové expres credit půjčky jsou určeny pro všechny zájemce, kteří chtějí mít peníze do 2č hodin na účtu a nechtějí být podvedeni. Expres Credit má nespočet výhod - v žádném případě neplatíte žádný poplatek předem za sjednání ani schválení. Vš... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!