Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka při životním minimu, brigádách, bez práce - 20 000 Kč

Tak dostal jsem se do velikého finančního problému. Já sám chodím po brigádách a snažím se vydělat peníze jak to jde. Někdy mám brigády a vydělávám peníze. Jinak jsem nezaměstnaný. Má přítelkyně má životní minimum. A z těchto peněz se nám dá špatně žít. Potřebujeme půjčku, aby jsme zaplatili nějaké dluhy a měli to vše v jednom. Jenomže když mám brigády a jsem nezaměstnaný, přítelkyně je na životním minimu, tak nám nikdo nechce půjčit. Byl jsem adoptovaný, rodiče neznámí. A našel jsem si přítelkyni, která nečekaně otěhotněla. Reakce mých prarodičů byla taková, že mě vyhodili a zrušili pěstounskou péči. Takže jsem na to zůstal úplně sám. A já musel ukončit školu a jít dělat. nemohl jsem dál studovat, protože mě neměl kdo živit. Dělal jsem na pile, pan Kořínek mi dal za měsíc 2500 Kč. Podělal mě jak to šlo, tak teď chodím po brigádách. Jsem nezaměstnaný, sem tam brigáda a dělám zedníka. Nájem na krku 6200 Kč. Mimino za 3 měsíce, snažím se co to jde. Ale dnes bez výučního listu jste opravdu nic. A já nemohl studovat. A tak potřebujeme tuto půjčku 20 000 Kč, aby jsme mohli poplatit dluhy. Mám vyplněné formuláře v pár firmách, ale pořád nic. Strašně by mě pomohlo zmíněných 20000 Kč, které bych použil na poplacení dluhů. Ty jsou sice u kamarádů, ale jsou to dluhy. Jsem schopný splácet měsíčně 1000 Kč. Je jedno jaká úroková sazba. Přítelkyně bere 6000 Kč životní minimum, já jsem nezaměstnaný a chodím po brigádách. Můj věk je 18 let. Prosím o nabídku půjčky 20 000 Kč.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

20 000 Kč jako půjčka pro nezaměstnanou na úřadu práce?

Chci 20000 Kč na běžné věci do domácnosti. Jsem ale nezaměstnaná a nemám příjem. Dostala jsem se do finančních problému, do velmi těžké finanční situace. Můj bývalý manžel mi vybral domácnost a já teď nemám jak žít. A poněvadž jsem vedená na úřadu pr... .

Půjčka na sociálních dávkách na úřadu práce - aspoň 100 000 Kč

Prosím vás mockrát o pomoc a byla bych vám moc vděčná, kdyby mi někdo z vás byl schopný pomoct. Kvůli své vlastní blbosti jsem se dostala do finanční pasti. Je to jen a jen moje chyba. Nevím nad čím jsem přemýšlela, ale vzala jsem jsi od vícero posky... .

Ztráta práce, kdo teď půjčí peníze? Prosím rychle

Dobrý den, je mi to sice divné tady žebrat o peníze, ale už nevím koho bych se ještě zeptala. Jsem vdaná a s manželem jsme úplně na dně (nervově). Žádná banka nám nechce půjčit peníze, jelikož jsem ztratila před 3 týdny práci. A to není vše, tím naše... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!