Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na vyplacení se z dluhové pasti a kolotoče

Zdravím, v nedávné době jsem udělal několik menších dluhů a vše bylo v pořádku. Jenomže pak mi přišel ještě další a už se to začalo točit a byl jsem v kolotoči. Neustále bych si musel půjčovat další menší úvěry na to, abych byl schopný splácet ty předchozí. Klasický dluhový kolotoč. A bohužel jsem se dostal do dluhové pasti, ze které se nedokáži už sám dostat. A chci to celé zastavit dokud to ještě jde. Proto jsem přišel požádat o 80000 Kč. Splácím několik menších úvěru, ale s velkými splátkami. Tedy samostatné splátky by byly únosné, ale chvíli, kdy se spojí dohromady, tak už na to přestávám mít. Tímto bych chtěl získat úvěr 80 000 Kč s maximální splátkou 3 000 Kč měsíčně. Splátkový kalendář si chci dohodnout na dva a půl roku. Prosím nechtějte víc měsíčně, to bych na tom byl stejně jako jsem teď. Mám zaměstnanecký poměr a beru plat. Veškeré doklady od zaměstnavatele mohu doložit. Vše je prokazatelné. Bohužel i přes mé pokusy mi banka nevyjde vstříc. Co se týče nebankovních společností, tak co jsem se díval a zkoušel, tak tam jsem na to úplně stejně. Proto bych rád dostal nabídku od někoho, kdo se tímto zabývá soukromě pro svůj osobní zisk. Můžu všechny ubezpečit, že to vrátím. I když jsem v dluhové pasti a začínám se dostávat i do dluhového kolotoče, tak je to pořád ještě vyplatitelné 80000 Kč. Což zvládnu a nebudu nepoctivým dlužníkem. Pevně doufám, že by se mi mohl někdo ozvat na číslo +420607542876. Zdeněk Liška, Kutná Hora a okolí.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka na vyplacení nevýhodných (i SMS) půjček, konsolidace

Dostali jsme se do toho ani nevíme jak. A teď máme veliký problém a hledáme cestu, jak pokračovat dál a zase dát vše do pořádku. Proto zde podáváme tento inzerát. Potřebujeme nutně s manželem konsolidovat několik nevýhodných úvěrů. Jsme oba zaměstnan... .

500 000 Kč na dluhy a vyplacení exekuce, půjčte prosím

Žádám o vyšší částku, celkem musím sehnat 500 000 Kč na refinancování mých závazků, pohledávek a dluhů. Mám problém se splácením půjček, kdy poslední dobou nemám dost peněz, abych uspokojil všechny věřitele. Nabral jsem si internetové půjčky a jednu ... .

Kdo mi půjčí na vyplacení zástavy na dům? Rychle a poctivě

Dobrý den, extrémně spěchám a je to velice moc důležité. Potřebuji vyplatit do pondělí zástavu na dům! Hoří to. Požaduji peníze ve výši 300000 Kč, které bych celé použil na vyplacení. Postihla mě veliká nepříjemnost, byl jsem rok v nemocnici a neplat... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!