Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka na směnku pro zaplacení všech dluhů (do 120 000 Kč)

Zdravím, můj telefon je 724533220. A můj email petr.novak1979@centrum.cz. Jsem na tom asi jako všichni, co tady žádají o peníze. Potřebuji nutně peníze na vyplacení dluhů, ale nemůžu toho moc nabídnout. Našel by se tak někdo, kdo by mi půjčil peníze na směnku pro zaplacení dluhů? Potřeboval bych 120.000 Kč. Samozřejmě jsem zkoušel žádat, ale ostatní instituce mi už nepůjčí a nepomůžou. Protože jim už dlužím a dokud jim to nevrátím, tak mi odmítají dát více nebo se nějak jinak dohodnout. A u ostatních poskytovatelů nesplňuji podmínky. Měsíčně jsem schopný splácet 3.000 Kč - 5.000 Kč. Směnka může být, nebude-li jiné řešení. jelikož nemám čím jiným ručit. Mám nové zaměstnání a měsíční příjem by měl dosahovat do 20.000 Kč. Jsem ženatý a mám dvě děti. Jak jsem psal, měsíčně jsem schopný splácet maximálně do pěti tisíc. V bankovním registru jsem, kvůli odloženým splátkám, ale stále platím. Nikdy jsem nepřestal platit a každý měsíc se snažím vše hradit včas. Ale nejde to, potřebuji to vyplatit a potom platit jednu splátku. Pak bych měl vše vyřešeno. Tato půjčka by mně postavila na nohy. A uklidnila, měl bych konečně nějaký plán, jak se z toho vyplatit a vyřešit si dluhy jednou pro vždy. Majetkem ručit nemohu, barák je napsaný na manželku. Já mohu pouze podepsat směnku, bohužel nic jiné nabídnout nemůžu. Peníze by jsem rád využil na doplacení dluhů. Je mi celkem jedno, jaký by se nastavil úrok, určitě by jsme se dohodli. Nemám představu, jak se pohybují úroky v tomto sektoru a tak bych si počkal, jestli se najde nějaká nabídky nebo případně i více nabídek. V nejkrajnějším případě jsem ochotný souhlasit i s podpisem směnky, pokud by to jinak nešlo. Ale jsem rozhodně připravený na to, že to nebude zadarmo. Sám vím o tom, jak někteří poskytovatelé fungují a že vybírají peníze předem. A potom nikomu nepomůžou a nic nedají. Prosím, snad se najde někdo korektní, žádný podvodník, který by chtěl předem poplatky nebo narafičil jinou fintu. Předem nic nikomu neposílám. Pokud by jste chtěli nějaký poplatek, tak jedině až potom, co mi vyplatíte peníze. Nic předem. Suma, o kterou žádám, by mi stačila do 120 000 Kč. S měsíční splátkou do max. 5000 Kč. S dobou splatnosti na 2 až 3 roky, podle toho, jak vysokou úrokovou sazbu by jste si naúčtovali a o kolik by jsem musel přeplatit. Může být i na směnku. Děkuji, s pozdravem Petr Novák.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

300 000 Kč na směnku, na zaplacení dluhů bez zástavy

Dobrý den, musím vás bohužel požádat o peníze, které ale nejsou určeny pro mě. Podávám žádost o 300 000 Kč i na směnku. Akceptuji nabídky od všech lidí, kteří by mi chtěli pomoci. Mám ale už zkušenost, že u firem a společností nemám šanci na schválen... .

Půjčka na vyplacení všech dluhů a na nový život, prosím nabídněte

Dobrý den, žádám soukromého investora o půjčku na nový život. Kdyby jste mi mohli dát 800 000 Kč, tak bych jí mohl zaplatit všechny stávající dluhy, vyplatit se ze všech problémů. Následně bych vám začal poctivě splácet a vyplatil bych se z toho. A m... .

Půjčka 500 000, Kč bez zástavy na zaplacení dluhů ihned

Poptávám: Půjčka 500000 Kč, bez nutnosti zástavy. peníze chci použít na zaplacení dluhů. Nejdůležitější pro mě je vyplacení ihned. Chci přes inzerci požádat o rychlou půjčku ve výši 500 000 Kč na doplacení nevýhodných úvěrů a dluhů. Před lety jsem... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!