Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčka 50000 Kč dlouhodobá péče o nemocné dítě bez registru

Dobrý den. Jsem 12 let doma s nemocným synem. A právě proto bych potřebovala půjčit 50000 Kč. Dostávám 8500 Kč na dlouhodobou péči o nemocné dítě. Na tento příjem mi žádná banka nechce půjčit, protože to neuznává jako by to byl příjem ze zaměstnání. Partner je momentálně bez práce a je hlášený na pracovním úřadě. I když se usilovně snaží nějakou práci najít. Prozatím ale neúspěšně. Před časem jsme koupili domek. Ale na doplacení jsme si půjčili. Pak jsem se párkrát opozdili v placení a tak jsme asi v registru. I proto v bance neuspějeme a chceme to tak bez registru. Zkoušela jsem bankovní i nebankovní společnosti, ale buď jsem neprošla, nebo měli podmínky, které bychom nezvládli. Potřebuji naléhavě 50000 Kč, které bych využila na zaplacení účtů a chod domácnosti. Protože to jen s příjmem z dlouhodobé péče o nemocné dítě prostě nemůžeme utáhnout. Ale nemohli bychom dát žádnou zástavu, protože nemáme nic volné, co by nebylo v zástavě. Ano, půjčku momentálně máme, ale žádnou exekuci. Vše řádné splácíme a mohli bychom si dovolit splácet i toto. Ale rozhodně po menších částech. Úplně nejlepší by byla částka cca 500 Kč, což asi nebude možné. Tak třeba 1000 Kč. Ale čím méně, tím by jste nám více ulevili. Bez registru a bez podvodů! Poplatky nehradíme a ani nevoláme na 900! Toto jsme již vyzkoušeli a moc dobře víme, jak to tady chodí. Předem děkuji tomu kdo se ozve, ale jen s poctivou nabídkou. Jsme z Prahy, moje telefonní číslo 724940137 a moje internetová adresa je alfant@seznam.cz. Tak kdyby se nám mohl někdo ozvat. Děkujeme vám předem, Alena Nováková.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka 50000 Kč v invalidním důchodu bez registru a poplatku

Dobrý den, nutně potřebuji půjčit 50000 Kč. Ale chci pouze vše vyplnit a co nejrychleji schválit. Pak co nejdříve podepsat smlouvu, to bychom udělali osobně u nás v Ostravě. Finance chci na ruku v hotovosti. Nesouhlasím s poplatky, žádné podvody na m... .

50000 Kč, sociální dávky + na MD, nemajetný, bez zástavy, ihned

Píšu do veřejné inzerce už poněkolikáté a pořád se snažím najít někoho, kdo by mi mohl půjčit 50000 Kč. Jsem na MD, pobírán sociální dávky a jsem nemajetný. Prosím o poskytnutí půjčky od soukromé osoby, jsem v tíživé situaci. Nemám zaměstnání, jsem d... .

Peníze na doplacení menších půjček - asi 50000 až 60000 Kč

Sháním peníze ve výši 50000 Kč až 60000 Kč od soukromých zdrojů, ne bankovních institucí. Jejich vynaložení bude takové, že s nimi doplatím více menších půjček. Dále by tam byla i část na auto.Píši zde zejména kvůli soukromým osobám, které mají svoje... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!