Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Půjčit 30000 Kč tak, abych splácel max. 1 000 Kč měsíčně

Dobrý den, našel by se někdo takový tady, kdo by mi chtěl půjčit 30000 Kč? Ale jenom tak, abych musel splácet maximálně 1000 Kč. Víc nemůžu, nemám na to finanční prostředky. Měl bych veliký zájem půjčku od soukromé osoby, investora nebo libovolného soukromníka. Není to v žádném případě na rozhazování ani užívání si. Bohužel jsem se dostal do situace, kdy potřebuji rychle zaplatit částku. Kterou nedám teď hned dohromady z vlastních zdrojů. A nikdo v mém okolí mi nemůže nijak pomoct. A zkoušel jsem i jiné cesty, ale prostě to nejde. A tou částkou je právě těch 30 000 Kč. Nevlastním nemovitost, automobil a ani nemám nic, co by šlo uznat jako ručení. O nic jiné nejde, chci jen vyplatit toto a pak to slušně vrátit. Mohu se zeptat na Vaše podmínky? Velice by mě zajímalo, za prvé, jestli vůbec někdo z vás je mi schopný pomoci. A taky co by jsem všechno musel splnit a co by jste po mně chtěli doložit. A v neposlední řadě i to, co by potom následovalo, jak bych to platil. Nedovoluji si navrhnout žádný úrok, počkám na to, jaký mi navrhnete vy. A plně se mu přizpůsobím. Jinak jsem zaměstnaný, peníze na splátky budu vždycky každý měsíc mít (ale jen do 1000 Kč). Dále jsem i v registru dlužníků u bank. Ale poctivě splácím a nechci zůstat nikomu nic dlužen. Ještě mi zůstává 11 000 Kč měsíčně. A to je vše. Tak mi prosím odpovězte na kkotiza@seznam.cz, jestli mi ty peníze můžete dát a co za to případně budete chtít. Moc si budu cenit každé reakce. Karel Kotiza
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

30000 Kč na dluhy, kdo soukromě půjčí peníze ihned?

30000 Kč, které bych použil na mé dluhy. Nejraději od soukromníka jeho soukromé peníze, ale bez plateb předem. Zaměstnání mám a mám i smlouvu na neurčito, můžu doložit a není to žádnou překážkou. Můj měsíční příjem je mezi 16000 Kč až 20000 Kč. Jsem ... .

30000 Kč v hotovosti bez příjmu a zaměstnání - Chci Nabídky

Procházím finanční nouzí a nemám se na koho obrátit. Žádosti mi komplikuje to, že jsem bez doložitelného příjmu a taky že nemám žádný majetek. Proto nikdo neschválí, každý zamítne. A navíc už ani nevím, kam dál bych se mohla obrátit. Dostala jsem se ... .

Kdo půjčí peníze na splacení rychlých půjček? Potřebuji 30000 Kč

Jak už to tak chodí, tak mám na sebe několik rychlých půjček, které byly výhodné, ale nyní je problém se z nich dostat a vyplatit se. Zvlášť pak za mojí pozice. Jsem nezaměstnán a pobírám podporu v nezaměstnanosti. K tomu mám brigádu, kterou papírově... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!