Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Pujčí mi někdo 30 000 Kč na směnku? Co musím splnit?

Hledám strašně rychle pomoc. Potřebovala bych vědět, jestli by mi někdo nemohl půjčit 30000 Kč na směnku, které bych potřebovala na svoje dluhy. Bohužel jsem ztratila spoustu času tím, že jsem zkoušela všechny zbytečné možnosti. Jako že jsem podávala žádost v bankách, že jsem obesílala nebankovní společnosti. A nikdy z toho nic nebylo. Někteří mě sice odmítli rovnou, ale jiní to natahovali a já tak přišla o moc času. Takže potřebuji okamžitě 30000 Kč. Zajímá mě, za jakých podmínek by mi to mohl půjčit soukromý investor nebo jiný soukromník, co se tady vyskytuje. A co všechno bych musela splnit pro to, aby mi ty peníze co nejrychleji vyplatil. Půjčí mi vůbec někdo tady minimálně 30 000? Jsem na MD s minimálním příjme a v zoufalé finanční situaci. Nejsem zastánce půjček, raději bych si peníze vydělala. Ale bohužel jsem narazila jen na samé podvody. Každý by po mě chtěl akorát to, abych mu poslala dopředu 5000 Kč nebo 7000 Kč nebo ještě více. Ale nikdo vám skutečně pomoc nedá. Hledám jen seriozní a reálné nabídky prosím. Pouze na smlouvu možno ručit směnkou. Protože já nemám nic jiné k ručení. Mohla bych to pak splácet postupně. Měsíčně bych vám mohla dávat asi 1000 Kč až 1500 Kč až 2000 Kč. Ale nemám moc velké příjmy, tak čím míň budu muset dávat stranou, tím to bude pro mě lepší. Nechci na internetu uvádět žádné své osobní údaje nebo něco dopodrobna vypisovat. Jen řeknu, že jsem z okolí Bruntálu a psát mi můžete na hledampomoc@post.cz. Jsem ochotná přijmout i půjčku na směnku ve výši 30000 Kč. Ale jen za předpokladu, že při podpisu skutečně dostanu tuto hotovost a že nebudu muset dávat peníze dopředu. Děkuji.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Hledám někoho, kdo opravdu půjčuje peníze. A ne jen slibuje a vybírá poplatky předem. Hledám peníze ze soukromých zdrojů, bez poplatku předem a bez podvodů. Poctivě. Potřebuji 150 000 Kč. Jsem sama s dvěma dětmi. V současné době v kritické finančn... .

Kdo půjčí na směnku na MD - od 20 000 Kč nahoru

Už jsem tady psala, ale nedostala jsem rozumnou odpověď od nikoho. Nic mi nepomohlo a musím vás poprosit ještě jednou. Ale místo 15000 Kč bych tentokrát chtěla už 20000 Kč. A taky jsem slevila z mých požadavků, klidně to může být i na směnku. Jak jse... .

300 000 Kč na směnku, na zaplacení dluhů bez zástavy

Dobrý den, musím vás bohužel požádat o peníze, které ale nejsou určeny pro mě. Podávám žádost o 300 000 Kč i na směnku. Akceptuji nabídky od všech lidí, kteří by mi chtěli pomoci. Mám ale už zkušenost, že u firem a společností nemám šanci na schválen... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!