Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Nebankovní půjčka, Bez nahlížení do rejstříku, Ale ihned

Poptávám všechny nabídky, které jsou bez nahlížení do rejstříku. Jako každý pracující člověk mám nějaké dluhy, které splácím. A ne se mi to moc daří. Mám s tím trochu problém a proto bych je potřebovala zaplatil. Ale jsem v rejstříku kvůli opoždění plateb. Proto tak. Potřebovala bych půjčit 25000,- Kč na splacení mých dluhů. Pouze nebankovní nabídky, od firem a i od soukromých osob. Peníze potřebuji co nejdříve. Nevím zda mám záznam v rejstříku Solus, ale v tom standardním bankovním ho mám. Splátku bych brala rozumnou do 700,- Kč měsíčně, protože jsem limitována mým platem a víc nemůžu. Zaměstnání mám, ale jen částečný úvazek a výdělek 6500,- Kč měsíčně. Nemám v osobním vlastnictví nic a už vůbec ne nemovitost. Důvod proč sem píšu, že jsem splácela více věcí a ze začátku se mi to dařilo. Ale teď mám vysoké splátky a nejsem schopná jim to vracet. Takže už mám i strach z toho, že by to mohli začít vymáhat přes exekutory nebo podobně. Proto bych chtěla tyto nebankovní peníze, které bych jim dala a měla bych od nich pokoj. A pak bych si u vás zajistila mnohem nižší splátku a to bych už zvládala. A všechno by bylo zase dobré. Budu ráda za jakoukoliv nabídku přiměřenou mému platu a situaci. Nemůžu si moc vyskakovat, vždyť to sami vidíte. Peníze potřebuji ihned, protože jim už nejsem schopná dál platit. Tak aby to nějak neposunuli dál a já se z toho dostala ještě když z toho nic není. A potřebuji okolo 25000 Kč. Blanka Matalová, zavolejte mi na +420606313943.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka splacení kontokorentu, MD, rychlá, nebankovní a ihned

Zdravím, jsem momentálně na MD a pobírám mateřskou dovolenou. Pravidelně každý měsíc pobírám 15500 Kč. Mám jedno dítě. Peníze potřebuji, protože nutně potřebuji zaplatit kontokorent - jinak nikde nedlužím. Mám jen tento jeden nesplacený kontokorent. ... .

Rychlá nebankovní půjčka 300000 Kč - 500000 Kč ihned

Dobrý den, mám zájem o půjčku v rozmezí 300000 Kč až 500000 Kč a to ihned. Mám dostatečné příjmy na to, abych byl schopen splácet v měsíčních splátkách i s úrokem. Vše jsem si promyslel a skutečně si mohu dovolit takovou půjčku mít. Nabízím natolik d... .

Nebankovní půjčka bez doložení příjmu

Potřeboval bych vás požádat o nebankovní půjčku bez doložení příjmu. Dříve jsem se živil jako OSVČ, ale měl jsem úraz. Ze kterého jsem se plně uzdravil. Od minulého měsíce mám starobní důchod 8100 Kč a potřebuji obnovit OSVČ, kterou jsem přerušil PN.... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!