Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Nebankovní půjčka 120000 Kč bez poplatku a bez registru

Dobrý den, potřebovala bych půjčit nutně 120 000 Kč. Poptávám něco, co by bylo bez poplatku předem (stejně tak vratných záloh, kaucí apod.) a kvůli mé situaci i bez registru. Tak již jsem zapsána, jelikož jsem měla v minulosti nějaké komplikace. Dostala jsem se do těžké životní situace, půjčila jsem si od známého peníze. Jde jen o dluhy mezi námi, ale chtěla bych mu je vrátit najednou. Sice jsme byli domluveni, že to budeme řešit měsíčně, ale já již to nechci splácet po částkách, po malých splátkách. I pro něj by bylo velmi vítané, že by to dostal najednou. Jsem zaměstnaná, můj měsíční příjem je 10 100 Kč. Toto zaměstnání můžu i doložit patřičným potvrzením, stejně tak můžu i zajistit doložení výše mého příjmu. Nemám žádný jiný dluh ani nic nesplácím, jsem zcela bez dluhů a bez závazků. Ale i tak bych to potřebovala bez prověřování registru, jelikož jsem se tam v minulosti už dostala. Žiji u rodičů a těm přispívám jen na stravu, díky tomu mám minimální výdaje na bydlení, i když tedy můj příjem ze zaměstnání není moc, tak mi ještě dost zůstane. Ručit majetkem nemohu, nemám nic vlastní. Jsem schopna splácet 2000 Kč - 2500 Kč měsíčně. O kolik více vrátím záleží na domluvě, jsem ochotna přistoupit na vaše podmínky. Předem nejsem ochotna nic platit, protože jsem se už několikrát nachytala a celkem jsem zaplatila 20 000 Kč na poplatcích. A žádnou půjčku jsem nikdy nedostala. Přišla jsem už o tolik peněz, až to celou mojí záležitost ještě více zkomplikovalo. Takže bez poplatku podvodníci! Na časopisové nabídky, kde se platí za telefonování už taky neskočím. Poptávám nebankovní půjčku 120000 Kč, ale bez zástavy nebo ručení nemovitostí na to nechce nikdo přistoupit, každý by mě akorát chtěl podvést. Tak beru tuto inzerci jako přístup k soukromým investorům, třeba se zde najde někdo, kdo by mohl dát své vlastní peníze. Do poslední koruny bych to vrátila a i zaplatila Váš úrok (navrhněte si). Děkuji všem za odpovědi, které mi můžete buď zatelefonovat na 774309385 nebo poslat na jasminna00@email.cz. Prosím nutně bych potřebovala půjčit! Opravdu je to vážná situace. Jsem zaměstnaná, ale majetkem ručit nemohu. Proto mi nechtějí nikde pomoci. Pokud dostanu 120000 Kč, tak to budou jediné dluhy, které budu mít. Nic jiného splácet nebudu. A budu si to moci dovolit díky tomu, že bydlím u rodičů. Prosím pomozte, na úrocích vyděláte. A pokud se budeme muset sejít, tak pouze v okolí Děčína. Jinam se dopravit nemůžu. Ať již se to bude týkat podpisu smlouvy nebo převzetí peněz. Díky.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Nebankovní půjčky kde opravdu půjčí bez zástavy a poplatků

Dobrý den, hledám, kde by mi mohli půjčit opravdu poctivě bez poplatků a podvodů. Mám zaměstnání na dobu neurčitou. Pracuji v nemocnici jako nutriční terapeutka a to už od roku 1978, můj plat je 19000 Kč čistého. Jsem vdaná a mám děti. Děti už jsou a... .

Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů

Taky si kladete stejnou otázku jako spousta lidí okolo? Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů? Pak jste u nás možná našli odpověď. Pokud máte zájem o půjčku, která je rychlá, bez poplatků a kontroly registrů, tak můžete kontaktovat přímo... .

Půjčka na nemocenské bez zástavy, registru a poplatku ihned

Dobrý den, jsem momentálně na nemocenské. V lednu bych měla začít pobírat rodičovskou dovolenou ve výši 7600,- Kč. Bohužel se mi sešlo více exekucí a touto cestou bych si chtěla vzít půjčku, všech exekucí se zbavit a splácet jen jednu jedinou věc. Po... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!