Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

Kdo mi půjčí na vyplacení zástavy na dům? Rychle a poctivě

Dobrý den, extrémně spěchám a je to velice moc důležité. Potřebuji vyplatit do pondělí zástavu na dům! Hoří to. Požaduji peníze ve výši 300000 Kč, které bych celé použil na vyplacení. Postihla mě veliká nepříjemnost, byl jsem rok v nemocnici a neplatil jsem splátky. Které jsem ale samozřejmě platit měl. Takže mě to nyní dohnalo a hrozí mi to nejhorší, že o vše přijdu. Proto žádám zde. Prosím, jsem v důchodu a mám měsíční příjem 14000 Kč. Mimo to si přivydělám jako projektant kolem 15 000 Kč. Jsem ženatý a děti jsou z domu. Jsou již dospělé a já za ně nemám žádné výdaje. Jsem schopný splácet do 5000 Kč. Tj. 300 000 Kč za 5000 Kč by bylo na 60 měsíců/splátek (5 let) + navýšení o úrokovou sazbu. Jsem v bankovním registru dlužníků. Z tohoto důvodu nemohu požádat o úvěr bankovní ústav. A na nebankovní instituce se nemůžu obrátit kvůli časové tísni, kdy by nestihly včas vše posoudit a schválit. Proto volím cestu inzerce a soukromníků. Mám dům v hodnotě 3.2 mil. Kč. Peníze použiji na splacení zástavy, která musí být do pondělí uhrazena. Žádám pouze takové investory, kteří jsou schopni jednat takto rychle. A skutečně v tomto termínu peníze vyplatit a poskytnout. Ostatní nabídky by byly pouze ztrátou času. Rovněž požaduji poctivý přístup, jasně daná pravidla splácení a průhlednou smlouvu. Jsem připraven vám solidně zaplatit za vaše služby, ale až po té, co mi pomůžete. František Hříbal, +420.728639244, hribal.fr@seznam.cz.
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Hledám někoho, kdo opravdu půjčuje peníze. A ne jen slibuje a vybírá poplatky předem. Hledám peníze ze soukromých zdrojů, bez poplatku předem a bez podvodů. Poctivě. Potřebuji 150 000 Kč. Jsem sama s dvěma dětmi. V současné době v kritické finančn... .

Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů

Taky si kladete stejnou otázku jako spousta lidí okolo? Kdo mi půjčí rychle peníze bez poplatků a registrů? Pak jste u nás možná našli odpověď. Pokud máte zájem o půjčku, která je rychlá, bez poplatků a kontroly registrů, tak můžete kontaktovat přímo... .

Rychle Nebankovní půjčka do 200.000,- (bez zástavy, s příjmem)

ZN: Půjčka 200.000,- bez zástavy nemovitosti, pracující, příjem cca Kč 22.000,-. Dobrý den, potřebovala bych vás všechny požádat o 200.000,-. To potřebuji na konsolidaci drobných úvěrů, které jsem si vzhledem k postavení v minulosti byla nucena na se... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!