Vyplňte tento formulář. Půjčka do 10 minut!

15000 Kč na vybavení bytu bez registru, nikdo nepůjčí

Dobrý den, potřebovala bych půjčku 15000 Kč, které bych využila na vybavení do bytu. Přestěhovala jsem se a nemám skoro nic. A v prázdném bytě se nedá jen tak žít. Jsem ale na MD a můj příjem je jenom 13000 Kč. A jelikož jsem v registru, tak mi nikde nepůjčí. Opravdu to mám vyzkoušené, neprojdu ani u bank ani u internetových nabídek. Všude jsem se ptala a nic z toho nebylo. Doufám, že inzerce mě v tomto zachrání. Potřebovala bych tedy 15000 Kč a mohla bych splácet měsíčně 2000 Kč. Víc ne, protože k tomu nemám příjem. Nemám nic do zástavy, nevlastním majetek - mám jen pronajatý holý byt. A ani nedám nikomu nic předem. Prosím, ani se s podobnými nabídkami neozývejte. Vždy je to jen ztráta času pro obě dvě strany. Ano, v bankovním registru jsem. A nemám nikoho, kdo by mi dělal ručitele. Samozřejmě jsem zkoušela rodinu, ale ta mi s tím nepomůže. Proto si musím zařídit vybavení bytu ze svého. A nemůžu spoléhat na jejich peníze ani na jejich ručení. Vyžaduji poctivé jednání a slušnou smlouvu. Nechtění čehokoliv před vyplacením finančních prostředků. A možnost schválení a posouzení klidně i přes internet. Celkem bych to potřebovala rychle, rychlejší vyplacení je rozhodně veliké plus. Mám příjem 13000 Kč a tak rozhodně není problém to po menších částech splácet. Maximální doba splatnosti by byla 1 rok, ale myslím si, že to bez problému zvládnu i během 8 měsíců. Úrok mi navrhněte, ale ať je rozumný. Iveta Schönigerová (00420721669585)
Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Podobné inzeráty půjček

Půjčka mamince na MD na vybavení a zařízení bytu, domácnosti

Najde se tady hodný človíček, který by půjčil mamině na mateřské dovolené? Sháním asi 25000 Kč na vybavení bytu, koupení nějakého zařízení a celkově do domácnosti. Žiji v domácnosti s přítelem a dvěma dětmi. Já mám měsíčně 14600 Kč plus to co má přít... .

Rychlá půjčka na vyplacení bytu z exekuce ihned

Dostala jsem se vlastní hloupostí do velkých problémů. Můj dluh došel až tak daleko, že mám skoro před exekucí. A rozhodně k tomu za žádného případu nesmí dojít. Prosím o pomoc, musíme najít nějaké řešení. Hrozí mi exekuce a odebrání bytu! Prosím o p... .

Nebankovní Půjčka na koupi bytu - Bez zástavy, pro zaměstnance

Přeji hezký den, sháním nebankovní půjčku pro zaměstnance ve výši 1 300 000 Kč, kterou bych chtěl použít na koupi bytu. Byl jsem ženatý. Po rozvodu jsem přišel o bydlení a zůstaly mi na krku půjčky. Takže potřebuji jednak řešit moji situaci ohledně b... .

Zobrazit nejnovější inzeráty půjček
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Novinky o nebankovních půjčkách

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Recenze: Půjčka i o víkendu na čerpací stanici v hotovosti ještě dnes

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Odložte si splátky na 3 až 6 měsíců z důvodu koronaviru

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Nebankovní půjčka bez zástavy nemovitosti a ručení

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Bankovní půjčka 1 milion na cokoliv, bez zástavy bez zajištění

Zobrazit všechny novinky

Nejnovější inzeráty na nebankovní půjčky

Kdo půjčí Polskému občanovi s přechodným/trvalým pobytem?

V nové práci ve zkušební době, kdo mi půjčí peníze

Půjčka pro lidi s nízkou bonitou, které jsou vhodné pro každého

Půjčka bez ručení bez registru a ještě dnes. Žádejte ihned

Půjčí někdo opravdu poctivě a bez poplatků předem. Najde se někdo?

Nebankovní půjčky na podnikání. Až 300 tisíc do 24 hodin na účet

Nebankovní hypotéka na cokoliv - Oblíbené reality vyplácejí rychle

Nebankovní půjčky Brno od AKompas Brno - Inzerát nabídky

Zobrazit všechny inzeráty
Vyplňte formulář. Půjčka do 10 minut!

Porovnání nebankovních půjček - Srovnání půjček s kalkulačkou

Půjčky do 10 minut (www.pujckydo10minut.cz) 2011 - 2024

Internetové stránky PůjčkyDo10Minut.cz jsou provozovány soukromou osobou, IČ: 87372487, DIČ: CZ8806285092. Provozovatel není zprostředkovatelem půjček. Provozovatel rovněž neposkytuje radu dle §85 odst. 1 Zákona č. 257/2016 Sb. Před použitím se seznamte s podmínkami služby, a ochranou osobních údajů a v případě nutnosti využijte kontaktních informací na provozovatele. Pevně věříme, že právě díky těmto stránkám získáte půjčku ještě dnes do 10 minut na váš bankovní účet!